Hoe maak je een thema View in Drupal 6

Hoe maak je een thema View in Drupal 6


Drupal is een content management systeem (CMS), die een flexibel kader voor blogs, forums, gebruikersgroepen en e-mail biedt. Drupal 6 is een eerdere versie van deze klantgerichte website management systeem. Het kan de functionaliteit uit te breiden door middel van modules: private party software toepassingen die zijn ontwikkeld door de open source gemeenschap. Bekeken is een module die een flexibele methode voor website-bouwers om te bepalen hoe de inhoud wordt gepresenteerd en geformatteerd biedt.

instructies

1 Download de Views module. Pak het bestand. Voer uw hostnaam, gebruikersnaam en wachtwoord in de FTP-client. Navigeer naar de "/ alle sites" map in de Drupal directory. Upload de uitgepakte Views map naar "sites / all / modules." Sluit de FTP-client.

2 Log in op uw website. Navigeer naar de administratie paneel, dan "Modules." Enable "Views" en zijn afhankelijkheden en klik op 'Save configuration "en terug te keren naar de administratie paneel.

3 Maak een "View" of een bestaande knooppunt bewerken. Klik op de "Theme Information" optie in de linkerbenedenhoek van uw scherm. Selecteer een thema uit de lijst eindigt met een .tpl.php extensie, vervolgens opslaan.