Hoe maak je een Capture Card gebruiken

Een capture kaart wordt gebruikt om videobeelden op een computer voor digitale opname zenden. De belangrijkste doelen zijn om analoge video te converteren naar digitaal en op te treden als een brug voor computers die geen verbinding kan maken met standaard video kabels. Iedereen die op zoek om video op te nemen van een videorecorder tape, een aparte DVD-speler of game console, zodat ze kunnen opslaan en bekijken op een computer en post-it online heeft een capture kaart.

instructies

1 Sluit de capture kaart naar uw computer. Als dit een PCI-kaart, die eruit ziet als een klein moederbord, plaatst u deze in een beschikbare PCI-sleuf op de computer. Als u gebruik maakt van een externe kaart, sluit het aan op de computer met een ingebouwde USB-kabel van de kaart.

2 Bevestig de kaart aan de video-speler, spelcomputer of andere videobron u wilt opnemen. U kunt een volledige RCA composiet kabel met gele, witte en rode stekkers, of een S-video kabel met RCA-kabel (alleen witte en rode stekkers) gebruiken. Sluit de kaart aan de uitgang van de videobron.

3 Plaats de cd die bij de kaart is geleverd in uw computer en installeer de software op de schijf. Deze software is nodig voor de computer aan de bestuurders van de capture kaart te herkennen. De software bevat ook een media-viewing applicatie.

4 Open de media toepassing van de cd op uw computer. Sommige capture kaarten zullen werken met andere programma's zoals Windows Media Player of Quicktime Pro; Controleer de handleiding van de kaart om te zien of je kunt en wilt een van die toepassingen. Zodra het programma dat u gekozen is geopend, gaat u naar de bron menu en klik op de capture kaart.

5 Activeer uw videobron; spelen een videoband of DVD, of plaats een spel in je console. Kijk voor het videobeeld op videoscherm van de toepassing te verschijnen.

6 Gebruik de console knoppen in het programmavenster om uw video op te nemen als het speelt; de opnameknop heeft meestal een cirkel op. Zodra je klaar bent met opnemen, gaat u naar Bewerken menu van de toepassing om de video met de Cut opties bewerken, plakken en verwijderen. Ga in het menu Bestand om het op te slaan als een bestand.

Hints

  • Alle Macintosh computers zullen externe capture kaarten te gebruiken.