Hoe maak je een Play button voor Tumblr op YouTube

Hoe maak je een Play button voor Tumblr op YouTube


YouTube kunnen gebruikers insluiten videoclips in Tumblr blog posts en andere websites van derden door het kopiëren van een link of een kort fragment van de HTML-code. Standaard worden de meeste embedded video clips zijn voorzien van een "Play" knop die verschijnt in de clip videospeler. Echter, sommige videoclips van YouTube-partners worden ingesteld op auto-play, zodat de videoclip begint te spelen zodra de bezoeker toegang tot uw Tumblr bericht. Om auto-play te verwijderen en toe te voegen op de knop "Play" om deze videoclips, moet u de auto-play functie uit te schakelen door het bewerken van de YouTube-video embed code.

instructies

1 Start uw webbrowser en ga naar de YouTube-video waaraan u de knop "Play" voor weergave toe te voegen op je Tumblr blog.

2 Klik op de knop 'Delen' onder de videospeler en klik op de "insluiten" knop om de HTML-iFrame embed code veld laten zien.

3 Vind de auto-play element van de code direct na de URL van de video clip. De code ziet er ongeveer zo uit:

<Iframe src = "http://www.youtube.com/v/EMB544BTGL0&amp;autoplay=1”

4 Markeer en de '& autoplay = 1' deel van de code te verwijderen. Heeft het personage niet verwijderen voordat de ampersand of het aanhalingsteken of de video niet correct wordt weergegeven.

5 Markeer en kopieer de volledige codefragment. Wanneer u deze plakken in uw Tumblr blog in HTML-modus, zal de videoclip toont nu een "Play" knop in het midden van de videospeler in plaats van het opstarten automatisch.

Hints

  • Als de embed code in YouTube de autoplay element bevat, wordt de video automatisch op de knop "Play" weer te geven.
  • U kunt dezelfde procedure uit te voeren op clips die u al naar Tumblr heeft toegevoegd door te gaan naar de post te klikken "Edit" en vervolgens "HTML" en het verwijderen van de autoplay code.