Waarom is mijn Outlook Express gestopt met werken?

Outlook Express was de inheemse personal information manager voor Windows 98 door middel van Windows Server 2003. Outlook Express kunnen verschijnen om te stoppen met goed functioneert als deze verbinding of de macht en, minder vaak, systeem problemen tegenkomt.

verbindingsproblemen

Als Outlook Express niet ophalen of verzenden van post zoals verwacht, kan een Internet-verbinding probleem de oorzaak zijn. Controleer of uw computer correct is aangesloten op het internet en probeer het opnieuw versturen of ontvangen van e-mail.

Password Issues

Password problemen kunnen voorkomen dat Outlook Express van succesvolle e-mail ophaalt. Als u onlangs uw wachtwoord hebt gewijzigd, moet u ook het wachtwoord van uw Outlook Express profiel wijzigen.

System Issues

Als Outlook Express lijkt weigert laden ondanks talrijke pogingen te starten, kan het zijn dat het proces vast. Open Taakbeheer door op de "Control" + "Alt" + "Delete" op hetzelfde moment en het selecteren van de "Task Manager" knop. Onder het tabblad "Processen", zoek naar een proces met het label "msimn.exe" en kies "Proces beƫindigen." Zodra alle processen zijn beƫindigd, klikt u op de Outlook Express snelkoppeling keer om de toepassing te openen.