Hoe handmatig verwijderen Norton AntiVirus

Hoe handmatig verwijderen Norton AntiVirus


Norton AntiVirus is een programma dat beschermt tegen virussen, wormen, Trojaanse paarden en andere bedreigingen van een computer kan een overeenkomst die indien aangesloten op een netwerk. Hoewel Norton de gebruiker beschermt, wordt het ook soms gezien als hinderlijk programma, omdat de uninstaller geleverd met het programma niet volledig van de software van het systeem te verwijderen. Om volledig verwijderen van Norton AntiVirus op uw computer, moet u de software handmatig te verwijderen.

instructies

1 Klik op "Start" en selecteer 'Configuratiescherm'. Binnen het Configuratiescherm, klik op "Add / Remove Programs."

2 Scroll naar beneden de lijst met geïnstalleerde programma's totdat u vinden Norton AntiVirus. Selecteer het programma en klik op de optie om het te verwijderen. Zodra het klaar is met het verwijderen van uw computer, wordt u gevraagd om uw computer opnieuw op te starten. Klik op 'Ja.'

3 Navigeer naar "Start", "My Computer", "C:" ". Program Files" en Kijk voor mappen met de namen "Symantec" en "Norton." Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Verwijderen" op een map met deze ingangen.

4 Dubbelklik op de map "Common Files" in "Programma's." Kijk voor "Symantec" of "Norton" mappen. Klik met de rechtermuisknop en alle mappen met deze namen te verwijderen.

5 Herstart je computer.

6 Ga naar "Start", "Zoeken" en "Alle bestanden en mappen." Typ "Norton" in het vak en selecteer alle opties behalve "hoofdlettergevoelig." Wacht tot de zoekactie is voltooid. Verwijder alle mappen die worden weergegeven.

7 Opnieuw zoeken. Gebruik dezelfde instellingen, behalve zoekopdracht "Symantec" in plaats van "Norton." Verwijder alle resultaten die worden weergegeven.

8 Klik op "Start" en selecteer "Run." Als alternatief kan je houd de toets "Windows" en druk op "R" op uw toetsenbord.

9 Typ 'regedit' in het vak. Hit "OK."

10 Klik op "+" naast "HKEY_CURRENT_USER." Scroll naar beneden en klik op "Software." Klik met de rechtermuisknop op "Symantec" en klik op "Verwijderen."

11 Scroll naar beneden naar "HKEY_LOCAL_MACHINE." Zoek en klik op "Software." Klik met de rechtermuisknop op "Symantec" en klik op "Verwijderen."

12 Herstart je computer. Voer het "Regedit" tool een keer. (Volg stap 8 en 9) Klik op "+" naast "HKEY_LOCAL_MACHINE." Op de "+" aan "software", "Microsoft," "Windows" en "CurrentVersion."

13 Kies de "Run" map. elke vermelding met betrekking tot "Symantec" of verwijderen "Norton."

Hints

  • Het wordt aanbevolen dat u een back-up van uw register voordat u wijzigingen aanbrengt aan.