Wat zijn de verschillende soorten van Grafieken & Grafieken Beschikbaar voor Excel 2007?

Met behulp van Microsoft Excel 2007, je gegevens in te voeren op een spreadsheet en dan kan elk van verschillende soorten tabellen en grafieken te maken. Excel scheidt de diagramtypen in verschillende categorieën, elk met een aantal verschillende formaten om gegevens weer te geven. Veel van de typen en subtypen grafiek in Excel 2007 zijn 2-D en 3-D perspectieven, die u kunt toepassen op uw gegevens, hoewel sommige van de 3-D perspectieven niet echt een diepte-as te gebruiken.

Lijnen en Bars

Column, de bar en lijn grafieken tonen gegevens veranderingen in de tijd en vergelijk de individuele items. Kolomdiagrammen display data items georganiseerd langs de horizontale as. Staafdiagrammen lijken naar overzichten lijn, behalve dat ze tonen data-items op de verticale as. Naast de standaard kolommen of staafdiagrammen, kunt u kiezen geclusterd, gestapeld, 100 procent gestapeld of horizontale cilinder, kegel of piramide charts. Lijndiagrammen ook gegevens langs de verticale as geven, maar elk gegevenspunt wordt in gelijke intervallen, elk punt verbonden door een lijn met de vorige. Subtypen van lijndiagrammen omvatten lijn met stiften, gestapelde lijn, gestapelde lijn met stiften, 100 procent gestapelde lijn, 100 procent gestapelde lijn met stiften en 3-D-lijn.

uitgezet

Scatter, of XY, grafieken plotgegevens serie over grafieken die gebruik maken van XY coördinaten en tonen relaties tussen de data. Kies standaard spreidingsdiagrammen, verstrooien met stiften, scatter met gladde of rechte lijnen of scatter met gladde of rechte lijnen met stiften. Voorraad grafieken display stock gegevens en andere wetenschappelijke informatie, maar als je er een te maken, moet u uw ruwe data te regelen in een bepaalde volgorde. De grafiek opties omvatten hoog-laag-close open-hoog-laag-close, volume-hoog-laag-close en het volume open-hoog-laag-close. Bubble charts gebruik van drie kolommen met gegevens om informatie weer te geven: X en Y-waarden en bubble maten. Grote waarden in de derde kolom plot grotere bellen op de kaart. U kunt gebruik maken van 2-D of 3-D effect bubble charts.

Circulaire

Een taartdiagram toont een gegevensreeks in een cirkelvormig diagram en splitst elk in de reeks als een percentage van het diagram evenredig met de som van alle items. U mag standaard taartdiagrammen gebruiken; ontplofte cirkeldiagrammen, waarin elke "slice" niet is aangesloten; of taart taart en de bar van cirkeldiagrammen, die sub-grafieken van de gegevens serie bevatten. Doughnut grafieken zijn vergelijkbaar met taartdiagrammen, maar u kunt meerdere data-serie gebruiken. Radardiagrammen perceel meerdere data-serie en vergelijk geaggregeerde waarden. U mag radar charts gebruiken met stiften of gevulde radar grafieken om data-serie te vertegenwoordigen.

Ruimte en Surface

Een vlakdiagram wijst de verandering in data over een tijdsperiode, wijzen op de totale waarde van de gegevens. U kunt kiezen uit de standaard gebied, gestapelde gebieden of 100 procent gestapelde gebieden. Een oppervlakte grafiek vindt combinaties tussen twee sets van gegevens en maakt gebruik van patronen en kleuren om waarden aan te geven. Uw opties voor oppervlakte grafieken uit 3-D oppervlak, wire-frame 3-D oppervlak, contour en draad-kader contour grafieken.