Hoe maak je een Plotter oplossen

Een plotter is een printer die grafische ontwerpen creëert. Oorspronkelijk gebruikte men plotters voor computer grafische toepassingen. Wanneer de plotter storingen, de eerste stap te nemen is het oplossen van problemen. Het oplossen van problemen zal uw plotter te scannen op problemen en zal bepalen hoe je het probleem kunt oplossen. De meest voorkomende problemen met plotters optreden wanneer de fabrikanten hen verkeerd installeren. Vaak is de bestuurder, die een stuk software in de plotter, de verkeerde model voor de plotter. Problemen met uw plotter te bepalen of de storingen worden veroorzaakt door defecte apparatuur.

instructies

1 Open het menu 'Start'. Klik op het menu icoon "Start" in de hoek van het scherm om toegang te krijgen tot het menu "Start".

2 Klik op de optie 'Printers en faxapparaten "in het menu" Start ".

3 Kies de plotter die je nodig hebt om op te lossen. In de box "Printers en faxapparaten", klikt u op de naam van uw plotter. De naam is te vinden op het apparaat zelf, als je niet zeker bent van de naam.

4 Klik op "Set Printer Properties" onder "Printertaken" in het vak "Printers en faxapparaten".

5 Selecteer het tabblad "Advanced". Stel de bestuurder om "Algemeen / Alleen tekst" door te klikken op het drop-down menu, naast het woord "Driver, 'en te klikken op' Algemeen / Alleen tekst."

6 Klik op de "OK" tab aan de onderkant van de doos "Set Printer Properties". Dit proces zal de plotter om een ​​zelftest te nemen. Nadat u op "OK" klikt u op een box zal verschijnen dat vertelt je of een incompatibel stuurprogramma uw plotter veroorzaakt problemen hebben.