Hoe kan ik een dvd in Winamp Play

Winamp is een mediaspeler voor Windows die audio en video afspeelt. Echter, de media player opent alleen bepaalde bestandstypen. DVD bestandsformaten zijn speciale en komen in IFO bestandstypen, die Winamp speelt niet. Echter, met een dvd-converter, kunt u de bestanden converteren naar AVI of MPEG-formaat, die het mogelijk maakt Winamp om de video af te spelen. De meeste DVD converter programma's zijn gratis, maar als je een programma halen er zeker van de documentatie voor de steun en de voorwaarden van de dienst te controleren alvorens te downloaden. Bovendien, het downloaden of het maken van een kopie van een DVD alleen legaal voor persoonlijk gebruik.

instructies

DVD converteren naar afspeelbaar formaat

1 Download een DVD converter programma, zoals DVD converteren naar AVI (freeware), DVDPe, bitRipper, ImTOO, Winx DVD Ripper of AVS Video Converter. AVS Video Converter is een gratis programma voor Windows en wordt geleverd met ondersteuning en tutorials. Zodra u een converter, zoals AVS Video Converter hebt gedownload, dubbelklik op het bestand om het installatieprogramma te openen en installeer het programma op uw Windows-systeem.

2 Open het AVS converter programma. Plaats uw DVD-schijf in het DVD-station van de computer. Klik op "Bladeren" in AVS Video Converter.

3 Ga naar uw schijfstation en dubbelklik op uw DVD-map. Open de "VIDEO_TS" map, die meerdere bestanden bevat met een IFO-formaat. Het eerste bestand moet een "VIDEO_TS.IFO" bestand. U wilt dit bestand, maar geen bestanden die mogelijk hoofdstukken, die vaak getallen bevatten openen. De "VIDEO_TS.IFO" bestand is de hele DVD, terwijl de genummerde IFO bestanden delen van video.

4 Selecteer de "VIDEO_TS.IFO" bestand en klik op openen. AVS Converter opent een "Select Tracks" dialoogvenster. Plaats een vinkje in het nummer dat overeenkomt met de looptijd van uw DVD-video. Vaak is dit nummer heeft de langste looptijd. Echter, een voorbeeld van de baan door te klikken op de play-knop aan de linkerkant om ervoor te zorgen dat u de juiste video-bestand converteren. Klik op "OK" als u klaar bent.

5 Klik op "Formats" en vervolgens op "naar AVI" of "To MPEG." Winamp speelt alleen videobestanden in AVI of MPEG-formaten. Klik op "Bladeren" en selecteer een bestemming om het geconverteerde bestand op te slaan, zoals uw bureaublad of in de map 'Mijn documenten'.

6 Klik op "Convert Now" om de conversie te voltooien. AVS Converter slaat de nieuwe video op uw map.

Het spelen in Winamp

7 Open Winamp vanuit uw programma menu.

8 Klik met de rechtermuisknop uw nieuwe geconverteerde AVI of MPEG video en klik op 'Play in Winamp "van het dialoogvenster. De video wordt geopend in uw Winamp mediaspeler.

9 Klik met de rechtermuisknop het videovenster met een schermgrootte kiezen of het afspelen van video te wijzigen. Klik en sleep de hoeken van het venster te wijzigen.

Hints

  • Heb je geripte videobestand niet distribueren. Doen dus illegaal is onder de Digital Millennium Copyright Act.