Hoe kan ik een DVD op Ustream Play

Hoe kan ik een DVD op Ustream Play


Ustream kun je uploaden smartphone en webcam opnames voor streamen naar uw online sociaal netwerk. De web-based Ustream-interface is het niet mogelijk om videobestanden te uploaden, net als andere door gebruikers geüploade video sites. In plaats daarvan, een metgezel programma genaamd Producer vangt video, terwijl het speelt, en het uploadt een re-opname van een DVD naar uw Ustream account. Streaming DVD's met Ustream kunt u films af te spelen op elke computer, de Apple, Android of Windows-smartphone. Het uploaden van auteursrechtelijk beschermde video is illegaal, en Ustream kan elke video die u bent niet bevoegd om te uploaden te verwijderen.

instructies

1 Download en installeer een gratis DVD ripper, zoals Freemake, Free Star of WinX DVD. Start de disc ripper, en plaats een dvd.

2 Klik op 'Profile' en kies MOV of WMV-formaat. Klik op "Rip" om de video van de schijf uit te pakken naar je bureaublad van de computer.

3 Bezoek ustream.tv om een ​​account aan te maken en te downloaden Producer. Dubbelklik op het Producer setup-bestand om de software te installeren op uw computer.

4 Lancering Producer, en log in met uw Ustream-ID en wachtwoord. Klik op het menu "Channel" aan de onderkant van het scherm, en kies een Ustream kanaal voor uw upload.

5 Sleep de DVD-extractie van het bureaublad naar het vak "Video Drop" in Producer. De video speelt automatisch in een lus.

6 Klik op "Record" in Producer wanneer de video lussen naar het begin. Klik op "Record" om de opname aan het einde van de video te stoppen.

7 Typ een naam voor uw video, en klik op "Save" om de opname te posten om uw gekozen Ustream kanaal.

Hints

  • Installeer de Ustream videospeler op uw smartphone om de films die je uploadt te kijken, in plaats van het navigeren naar Ustream.tv met de browser op uw smartphone.