Hoe om bestanden op te slaan op een Sandisk Micro USB Flash Drive

Hoe om bestanden op te slaan op een Sandisk Micro USB Flash Drive


Flash drives zijn erg handig en handig. Opslaan van informatie en bestanden op een Sandisk Micro USB flash drive kan erg makkelijk, en u kunt uw bestanden overal mee naartoe nemen met u mee. Flash drives bieden ook een goede manier om een ​​back-up van uw bestanden te bewaren.

instructies

1 Zet uw computer en open de map voor de bestanden die moeten worden opgeslagen op een flash drive.

2 Steek de Sandisk Micro USB-stick in de USB-poort van uw computer. Uw computer moet automatisch herkennen de nieuwe "hardware" en beginnen met het installeren van stuurprogramma's nodig voor basisfuncties voor de flash drive.

3 Nadat de installatie is voltooid, klikt u op de "My Computer" of pictogram "Computer" op uw bureaublad. Als het pictogram er niet is, kunt u ook vinden in het menu Start.

4 Dubbelklik op het station met de "verwisselbare schijf", dat is de Sandisk flash drive toont.

5 Klik terug naar de map met de bestanden die moeten worden opgeslagen op de flash drive. Klik en elk bestand te houden tijdens het slepen en neer te zetten op de map flash drive.

6 Ga naar de onderste taakbalk en klik vervolgens op de flash drive pictogram Sandisk openen. Dit zal een venster waarin u "Hardware veilig verwijderen" van uw computer te openen. Klik op "stop" om het apparaat te beëindigen en vervolgens veilig de Sandisk flash drive.

Hints

  • Veilig verwijderen van de flash drive van uw USB beschermt de bestanden wanneer u de stekker uit en verwijder de aandrijving.