Hoe te verwijderen van een Smart Filter

Adobe Photoshop Smart filters kunt verschillende Photoshop-filters toe te passen op "Smart Objects" in beelden die lagen bevatten. De meeste filters kunnen worden gebruikt als slimme filters, met uitzondering van Extract, Uitvloeien, Vanishing Point en Pattern Maker. Niet alle slimme filters zullen de resultaten die bedoeld waren toen ze toegepast waren opleveren; echter; wanneer dit gebeurt kunnen worden aangepast zoals nodig of eenvoudig verwijderd. een slim filter verwijdert, duurt slechts enkele ogenblikken, waarna nieuwe slimme filters kunnen worden toegepast op hetzelfde object indien gewenst.

instructies

1 Selecteer de Smart filter dat u wilt verwijderen uit de "Lagen" panel, gelegen in de rechterbenedenhoek van het venster Photoshop.

2 Klik en sleep de Smart filter dat u wilt verwijderen op het pictogram Verwijderen in de vorm van een prullenbak langs de onderkant taakbalk van het deelvenster Lagen. Laat de muisknop los, het verwijderen van de Smart Filter.

3 Klik met de rechtermuisknop op de "Smart Object" laag als u meerdere slimme filters gekoppeld aan een laag en willen ze allemaal te verwijderen. Vouw het "Layers" punt, selecteer "Clear Smart Filters" van de slimme filters punt. Dit zal alle van de slimme filters die u hebt toegepast op dat object te verwijderen.