Hoe de PayPal Onttrekking aan Credit Card Feature Works

Hoe de PayPal Onttrekking aan Credit Card Feature Works


PayPal is een e-commerce service gebruikt voor het overmaken van geld, het doen van betalingen en de aankoop van artikelen online. U kunt geld van uw PayPal-account intrekken door het aanvragen van een cheque of het bedrag over naar een bankrekening, een PayPal debiteren MasterCard of Visa creditcard, pinpas of een prepaid-kaart. Deze credit card functie is beschikbaar in meer dan 20 landen.

Account verifiëren

U moet een PayPal Verified gebruiker om geld terug te trekken uit uw account om een ​​creditcard te zijn. Passeer de vereiste veiligheidscontroles, zoals het toevoegen en bevestigen van een bankrekening bij PayPal of krijgen goedgekeurd voor een PayPal Plus-creditcard, zodat het netwerk kunt u identificeren als een echte gebruiker.

Valideren van de Credit Card

Niet elke credit card zal samenwerken met de terugtrekking proces, en elke uitgevende bank kan zijn eigen richtlijnen en voorschriften te hebben. Test uw kaart door het initiëren van een terugtrekking te bepalen of uw kaart is een in aanmerking komende bron. Kijk of je status vernieuwen om na te gaan of er geld is overgemaakt.

Als alternatief, kijk in aanmerking te komen van de kaart door te klikken op "Profile" op de Account pagina Overzicht en het selecteren van "Credit Cards" in de kolom Financiële informatie. De status zal onthullen als uw kaart mag worden gebruikt.

Limits en tarieven

PayPal heeft een minimum en maximum terugtrekking bedrag dat varieert per land. Elke terugtrekking zal een vergoeding van $ 5 per transactie in rekening worden gebracht, en het omrekenen van valuta of terugkeer kosten kunnen ook van toepassing.

Geld opnemen

Breng uw geld van PayPal om uw credit card door te klikken op de "Trek" en te kiezen voor "Transfer geld op uw kaart." Vul alle vereiste gegevens in en klik op 'Doorgaan' om de transactie te voltooien.

Final Transfer

PayPal voltooit meestal de transfer naar uw kaart in 5-7 werkdagen. Maar uw uitgevende bank kunnen beleidsmaatregelen die invloed hebben op de verwerking tijd. Een credit card overdracht zal verschijnen als een krediet op uw credit card account / statement; een debetkaart overdracht zal een krediet lijst om uw bankrekening, en een prepaid kaart overdracht zal de balans van de kaart te verhogen.