Hoe maak je Plaats een DIV

"Div" labels bieden u een manier om de manier waarop uw foto's, buttons, formulieren en inhoud worden vastgelegd in een browser gelegd formatteren. U plaatst div-tags overal in het lichaam van de HTML-pagina, maar u meestal plaatst div-tags in delen van de code die u wilt groeperen. Bijvoorbeeld, je een div rond een paragraaf en afbeeldingen in uw inhoud te plaatsen.

instructies

1 Met de rechtermuisknop op het HTML-bestand naar een pop-up te openen en klik op 'Openen met' en klik op de HTML-editor die u wilt gebruiken.

2 Plaats een hoofdhouder rond alle inhoud. De container div kunt u de belangrijkste lay-out van de pagina te positioneren. Leg het openen en sluiten div-tags in de hoofdtekst sectie. De volgende code toont u een voorbeeld van een container div tag:

<Html> <head> <title> Main titel </ title> </ head>

<Body>

<Div> Container </ div>

</ Body>

</ Html>

3 Voeg div-tags rond segmenten van uw pagina. U moet elke sectie van de pagina die een extra div moet beslissen. Bijvoorbeeld, als je wilt een paragraaf aan de linkerkant van het venster te verplaatsen en laat de tekst te wikkelen rond de rechterkant, voeg je de volgende div tag rond uw imago en de inhoud sectie:

<Div style = "position: absolute; left: 10px;"> <img src = "myImage.jpg"> </ div>

4 Sla de wijzigingen op nadat u al uw div-tags plaatsen. Open de pagina in een webbrowser om de wijzigingen te bekijken. Nadat u de wijzigingen bekijken, kunt u meer div tags toevoegen, verwijderen die je niet nodig hebt of de wijzigingen uploaden naar een webhost provider, als u tevreden bent met de wijzigingen.