Hoe maak je een kalender in PDF Create

Hoe maak je een kalender in PDF Create


Kalenders zijn belangrijk voor thuis en op kantoor zowel om ervoor te zorgen dat iedereen blijft op een tijdige planning. Misschien wilt u een elektronische methode voor het verzenden van een kalender, om tijd en geld te besparen kiezen. De Adobe Portable Document Format (PDF) platform is een uitstekende keuze. Zodra je ze hebt gemaakt, kunt u PDF-bestanden aan e-mails. Ontvangers kunnen PDF bijlagen met behulp van de gratis Adobe Acrobat Reader te lezen.

instructies

1 Selecteer een tekstverwerkingsprogramma in staat om tabellen in de vorm van een agendaraster. Overweeg of Microsoft Word of OpenOffice voor Windows, OpenOffice of Gnumeric voor Linux en OpenOffice of iWork voor Apple-systemen. OpenOffice is een no-cost oplossing beschikbaar voor gebruik op alle drie en heeft een ingebouwde PDF-creatie vermogen.

2 Aanschaffen en installeren van Adobe Acrobat, tenzij je OpenOffice gekozen.

3 Open uw tekstverwerker en een nieuw document te maken. Stel de pagina oriëntatie op het landschap en, als je wilt, het creëren van een titel op de top. Voeg 3 tot 4 regels van de ruimte onder de titel en dan gebruik maken van de "Tools" lijst van elke genoemde tekstverwerkingsprogramma en maak een tafel. Geef je tafel zeven zuilen (als gevolg van 7 dagen per week) en vier rijen (4 weken per maand).

4 Voer dagen en data in de rechter bovenhoek van elke cel met de naam van de maand net boven de tafel, voer tijden en andere informatie in relevante pleinen zodat alle vergaderingen en evenementen zijn gemakkelijk te bekijken op de nieuwe kalender.

5 Sla uw kalender als een tekstverwerkingsdocument. Voor volledige compatibiliteit met Adobe Acrobat, bij gebruik van hun commerciële pakket, het beste zou zijn om het document als een .doc (Microsoft Word-document) bestand op te slaan. Eenmaal opgeslagen, opent u het bestand met Acrobat - of OpenOffice als u dat als uw oplossing - het document te exporteren als PDF. De "Export" functionaliteit in beide programma's is te vinden onder "File" aan de bovenkant van de hoofdschermen.

Hints

  • Gebruik de PDF wachtwoordbeveiliging functie om te voorkomen dat onbevoegde ogen van het onderscheppen van gevoelige informatie. Zowel de volledig uitgeruste versie van Adobe Acrobat en OpenOffice bieden deze functionaliteit.