Hoe kan ik opnemen Streaming Music for gratis

Met de toenemende populariteit van high-definition streaming audio, is het mogelijk dat je iets dat je wilt opslaan zullen horen. Omdat je hebt geen controle over Internet radio, met behulp van een programma dat u kunt openen en record met snel zal opnemen streaming audio handiger. Free Sound Recorder is een gratis, klein-in-formaat, makkelijk te gebruiken programma dat een verscheidenheid van opname en weergave-opties biedt.

instructies

1 Lanceren Free Sound Recorder. Klik op het tabblad "Algemene instellingen".

2 Selecteer een Output Filetype (wav, mp3 of wma). Stel de opname View mode op "Normal". Dit zal de kans op het overslaan in uw output file te verlagen.

3 Kies een Output Directory. Dit is waar de definitieve bestanden zullen gaan nadat ze zijn gemaakt. Klik op het tabblad "Output Format Settings".

4 Selecteer het tabblad MP3 en zet een vinkje naast Preset Kwaliteit. Gebruik de schuifregelaar om de kwaliteit van de bestanden die u wilt maken te bepalen. Schuiven naar het aanzienlijk uiterst rechts geeft je de best klinkende bestand mogelijk geven, echter, het bestand zal groter zijn. Klik op "OK".

5 Klik op de "Record" knop op het hoofdscherm van het programma. Dit zal alle audio die via het geluidsapparaat op te nemen.

6 Klik op de "Stop" knop om de opname te beƫindigen. Het bestand wordt in de Output Directory worden opgeslagen.