Hoe kan ik Convert AVI naar Self Play

AVI-video's delen een gemeenschappelijk kenmerk met andere video-bestandsformaten: Ze vereisen een aparte video-speler. Het omzetten van een AVI-videobestand in een "uitvoerbare" bestand zal stellen op elke Windows-computer om te spelen zonder enige andere speler of het programma. Een AVI self-playing programma automatiseert het proces van het draaien van de AVI video in een self-play file; u kunt downloaden en gebruik maken van een van deze programma's gratis.

instructies

1 Download en installeer een gratis AVI self-playing programma, zoals MakeInstantPlayer, op de desktop (zie bronnen voor link). Herstart uw computer na de installatie is voltooid.

2 Voer het AVI self-playing-programma. Sleep het AVI-bestand dat in een self-playing uitvoerbaar bestand te worden gemaakt in het hoofdgedeelte van de AVI self-playing-programma.

3 Klik op de kolom naast "Output File" in de buurt van de top van de AVI self-playing-programma. Een venster verschijnt op uw bureaublad. Klik op de knop "Open" om uw bureaublad als de locatie te selecteren voor het opslaan van uw nieuwe AVI self-playing uitvoerbare bestand.

4 Klik op de "Fullscreen" en "Auto Quit" check boxen op de AVI self-playing-programma. Schakel het "Loop" vakje.

5 Klik op de "Make It!" knop op de AVI self-playing-programma. Wacht tot het programma om de AVI-bestand converteren naar een self-playing uitvoerbare bestand, die het op uw bureaublad zullen worden opgeslagen. Stoppen met de AVI self-playing-programma wanneer de AVI-bestand is opgeslagen.

Hints

  • Geef de AVI self-playing een andere bestandsnaam dan die van het originele bestand, zodat je ze niet in de war raken.
  • De video kwaliteit van het AVI-bestand dat is omgebouwd tot een self-playing-bestand kan enigszins worden verlaagd in het conversieproces.