Flight Simulator Spelen voor een computer

De computer is het perfecte medium voor het spelen van Flight Simulator games. Met de toevoeging van het vliegtuig joysticks en pedalen, kunt u uw computer stoel te zetten in een virtuele cockpit in fly rond de wereld in de beste vliegtuig mens heeft gemaakt. Als het gaat om flight simulator games voor de PC, er zijn veel om uit te kiezen. Hier zijn enkele van de meest recente en beste vlucht sims.

Microsoft Flight Simulator X

jaarlijkse vliegtuig spel van Microsoft kunnen gebruikers kiezen voor het type vliegtuig zij willen vliegen en vliegen het over een bepaald landschap, zoals de omgeving van Los Angeles. U kunt ook een vliegplan en vliegen van luchthaven tot luchthaven, net als de hoop van LAX naar SFO. De controles zijn realistisch en meeslepende en werken prima met een add-on joystick.

Microsoft Flight Simulator X: Acceleration

Dit uitbreidingspakket voor "Microsoft Flight Simulator X" voegt nieuwe straaljagers en helikopters met een groot aantal nieuwe missies. Er is zelfs een online multiplayer component waar u mee in de Red Bull Air Race. Als je van "Flight Simulator X", zult u zeker genieten van deze uitbreiding spel.

Microsoft Combat Flight Simulator 3: Battle For Europe

"Combat Flight Simulator" neemt Microsoft's 'Flight Simulator' een stap verder met de toegevoegde element van de strijd. Je speelt als een gevechtspiloot in de Tweede Wereldoorlog en de oorlogen piloot beroemdste propellervliegtuigen in intense luchtgevecht bestrijdt.

IL-2 Sturmovik

Dit spel, ook een WWII combat sim, plaatst gamers in de Russische campagne als de Sovjet-VVS luchtmacht gevechten van de Duitse Luftwaffe. Het is een minder bekende WOII campagne en geeft u toegang tot vliegtuigen die je niet kan vliegen in de Europese en de Stille Oceaan WWII games. Het is ook een zeer goede sim die u toelaat om de opties aan te passen aan uw niveau van deskundigheid.

X-Plane

Het product van duur en expansieve flight simulator technologie, "X-Plane" geeft gamers toegang tot meer dan 40 vliegtuigen en een Plane Maker applicatie om je eigen te maken. Enkele hoogtepunten van het spel zijn die de Space Shuttle tijdens de re-entry in de atmosfeer van de aarde en de mogelijkheid om te vliegen in de lage zwaartekracht, dunne atmosfeer van Mars. Het is zo realistisch mogelijk, gebruik te maken van de gegevens die door de NASA.