Hoe krijg ik een Product Key voor Windows 7?

Hoe krijg ik een Product Key voor Windows 7?


De retail-versie van het Windows 7 besturingssysteem werd uitgebracht op 22 oktober 2009. Windows-gebruikers hebben de mogelijkheid om de aankoop van de Home Premium, Professional of Ultimate-versie van het besturingssysteem. Elke afzonderlijke gebruiker-versie bevat een productcode die kan worden gebruikt om de software op een computer. Multi-user versies bevatten meerdere productcode en voorzien in de software op het opgegeven aantal computers te installeren. De software en product toetsen kunnen worden gekocht bij retailers, online of bakstenen en mortel, of van Microsoft zelf.

instructies

1 Klik op de "Microsoft.com: Windows 7: Maak je klaar om Windows 7 te kopen voor uw eigen pc of een nieuwe 'link op de middelen om rechtstreeks aan te kopen van Microsoft.

2 Kies de versie van Windows 7 wordt u installeert. Merk op dat er upgrade en alle opties voor elke versie van Windows 7. Klik op de "Microsoft.com: Upgraden naar Windows 7 dingen om te overwegen? 'Link op de verwijzingen te zien of uw huidige versie van Windows is compatibel met Windows 7 upgrade versie.

3 Koop uw gekozen versie. Elke legaal verkregen versie van Windows 7 (zoals één gekocht van een gerenommeerde online of baksteen en mortel retailer) is voorzien van ten minste één product key, afhankelijk van de gekozen versie. Bijvoorbeeld, een 3-user versie van Windows 7 uit 3 product toetsen.

4 Zoek uw product key. Als u een fysiek exemplaar van Windows 7 gekocht, kan de sleutel te vinden op de hoes met de installatie-cd. Als u een exemplaar van Windows 7 gedownload, zal de sleutel worden gemaild naar je.

Hints

  • Controleer de upgradepaden beschikbaar zijn voor uw huidige versie van Windows. Het is mogelijk om een ​​upgrade van Windows 7, die goedkoper is dan de volledige versie kopen. De upgradepaden kan worden gevonden op de "Microsoft.com:? Upgraden naar Windows 7 dingen te overwegen" link in de sectie Referenties.
  • Controleer of uw computer Windows 7 kan draaien door het controleren van de gegevens op de: link "Microsoft.com Windows 7 Systeemvereisten" in het hoofdstuk Referenties.