Hoe te beginnen een website for Profit

Hoe te beginnen een website for Profit


Of u nu op zoek bent naar extra inkomen of een full-time on-line business, het creëren van een website die maakt geld zou het antwoord voor je. Als u wilt een website voor de winst gaan, moet je hard werken om het te laten werken. Hardlopen winstgevende websites is niet zo eenvoudig als sommige advertenties maken het te zijn. Het duurt ernstige toewijding, tijd en inzet. Echter, als u door te volgen, kunt u beginnen om extra geld te verdienen met uw sites.

instructies

1 Bepaal uw business model. Websites geld verdienen door een verscheidenheid van business modellen - de verkoop van fysiek of informatieve producten, het ontvangen van reclame-inkomsten of het opladen van de lezers een vergoeding aan informatie te lezen. Alle modellen werken, maar het is het beste om gewoon te kiezen en vasthouden aan dat model.

2 Onderzoek uw niche. Om winst te maken op een website als individu, is het best om een ​​onderwerp dat zeer specifiek te kiezen. Bijvoorbeeld voor de algemene gezondheid, zult u merken dat grote autoriteit sites, zoals WebMD, domineren de zoekresultaten. Je wilt niet te concurreren met een site als deze. Wilt u een site over de gezondheid te maken, wil je een bepaalde kwaal kiezen om zich te concentreren op.

3 Koop een domeinnaam en hosting. Uw domeinnaam moet eenvoudig en makkelijk te onthouden zijn. Het kiezen van een naam die bevat woorden in verband met uw belangrijkste onderwerp kan u helpen om te scoren in de zoekmachines. Om te beginnen, een eenvoudige web hosting plan met een maandelijkse betaling is alles wat je nodig hebt. Dit is het bedrijf dat uw bestanden op te slaan, zodat mensen uw website on-line kunt bekijken.

4 Het ontwerp van de website. Als je niet het ontwerpen van ervaring, kunt u een WYSIWYG te gebruiken - "wat je ziet is wat je krijgt" - editor. Zo kunt u de lay-out gemakkelijk maken, kleuren te veranderen en aan te passen tekst zonder programmeertalen te begrijpen. Om het nog makkelijker te maken, kunt u een sjabloon, die de basis lay-out zal stellen voor u te gebruiken en hoeft u alleen maar tekst en afbeeldingen toe te voegen.

5 Upload de website naar uw server. Gebruik een FTP-software om de overdracht van bestanden. Open de FTP-software en sleep uw bestanden vanaf uw bureaublad om het softwareprogramma. Je zult beginnen met het uploaden van bestanden te zien.

6 Breng verkeer naar uw website. Je zal geen geld te verdienen met uw website als je geen bezoekers. Om bezoekers naar uw site te krijgen, kunt u betalen voor reclame, gebruik zoekmachine optimalisatie of artikel en video-marketing - het zetten van uw content op andere websites met een link terug naar uw site.