Hoe te verwijderen ongewenste e-mail

Hoe te verwijderen ongewenste e-mail


Als je te veel berichten in uw e-mail box en het is ongeorganiseerd, kunt u ongewenste e-mailberichten snel te verwijderen. Het is ook belangrijk om ongewenste e-mailberichten te verwijderen, vooral als je een maximum op uw e-mailaccount en momenteel een tekort aan geheugenruimte. Ongeacht uw e-mailprovider, kunt u de berichten die u niet langer geïnteresseerd in het gebruik van een paar eenvoudige stappen te verwijderen.

instructies

1 Meld u aan bij uw e-mailaccount met uw huidige gebruikersnaam en wachtwoord. Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op 'Wachtwoord vergeten' of 'Ik heb geen toegang tot mijn account', afhankelijk van de provider in en volg de instructies om uw wachtwoord en logon teruggezet naar uw e-mailaccount.

2 Klik op de "Inbox" koppeling als u bent aangemeld bij uw e-mailaccount. U moet de e-mails die in uw inbox zien. Als u een nieuwe e-mail, moet je ze aan de bovenkant en ofwel gemarkeerd, of in vette letters, afhankelijk van uw e-mailprovider te zien.

3 Blader door de inbox en selecteer de e-mail die u wilt verwijderen. Om meer dan een e-mail te selecteren, plaatst u een vinkje op elke e-mail die u wilt verwijderen. Wanneer u klaar bent met het selecteren van de e-mails die u wilt verwijderen, klikt u op de knop "Verwijderen" en bevestig dat u de e-mails te verwijderen. Zodra de e-mails worden verwijderd, worden ze gestuurd naar de prullenbak. Selecteer de "prullenmand" bin en klik op "Empty" of "Definitief verwijderen" om de e-mails permanent te verwijderen.