Telefoonnummer zoeken Tips

Het internet biedt een schat aan middelen als het gaat om het uitvoeren van een telefoonnummer zoeken. Online telefoon zoekmachines kunt u opzoeken woningen en bedrijven in elk gebied. Om het meeste uit van deze diensten te krijgen, leren een aantal telefoonnummer zoektips.

Formatteren voor Reverse Phone Lookups

Af en toe zal je een telefoontje van een nummer dat u niet herkent ontvangen. U kunt vaak voert dit nummer in een zoeken op het web om te zien of het gaat om een ​​bedrijf. Als het bedrijf toont zijn nummer op een website, zult u in staat om de site te vinden door te zoeken op het telefoonnummer. Echter, moet u wellicht aanhalingstekens te gebruiken en probeer een paar verschillende formaten. Probeer bijvoorbeeld: (555) - 555-5555 of 555.555.5555 en 555 - 555-5555 evenals 55555555555.

Witte Gids Lookup

Witte Gids is een telefoonnummer service voor woningen. Je kunt mensen vinden door te zoeken hun achternaam. Hoe meer details je geeft, hoe meer verfijnd uw zoekopdracht zijn. Als u niet zeker weet hoe u iemands naam te spellen, kunt u een wildcard gebruiken. Bijvoorbeeld, als u op zoek bent naar een Tommy Anderson, kunt u zoeken naar Tom Anders. Dit zal de resultaten zoals Tommy Andersen, Tom Anderson en Tom Anders terugkeren.
U kunt ook een vak aan de zoeken "omgeving." Bijvoorbeeld, als u in Pittsburgh gezocht en gecontroleerd "omgeving" zou je ontvangt ook Pennsylvania resultaten van Aliquippa en Latrobe.

Gele pagina's

Yellow Pages zoekopdrachten werken op vergelijkbare wijze, maar ze vinden het bedrijfsleven. U kunt zoeken op categorie en postcode of stad. Zo kunt u Joe's Black and Gold Flowers door te zoeken "Bloemisten" en "Pittsburgh."

Community Resources

Een andere uitstekende bron voor het identificeren van telemarketeers zijn gemeenschap onderhouden telefoonnummer databases. Hier, zullen de gebruikers commentaar te posten op nummers die ze bellen. Gebruikers kunnen aantekeningen te vergelijken en te identificeren bellers, zelfs als ze niet-beursgenoteerde (zie bronnen).