Volgsysteem voor Laden Dock ontvangen

Volgsysteem voor Laden Dock ontvangen


In een logistiek management systeem, is inkomende en uitgaande woning vaak verwerkt in een laadperron of ontvangen omgeving. Tracking systeem software wordt gebruikt door het ontvangen of dock personeel om binnenkomende zendingen te volgen of om items voor verzending te verwerken.

Functie

De functie van een volgsysteem voor de ontvangst van items en onroerend goed is om de verantwoording te nemen voor items die zijn aangekomen of worden verzonden naar een depot of magazijn voor de opslag. De meeste tracking systemen zijn geautomatiseerd en zijn een onderdeel van een supply chain management-systeem.

Kenmerken

De kenmerken van een tracking systeem te beginnen met geïntegreerde software. Typisch, een tracking systeem heeft een software component die een individu maakt invoeren of scannen via een barcode, een ontvangst van de items in de inventaris en maak verzending manifest pakketten. Tracking systeem software is geïntegreerd in een logistiek informatiesysteem voor andere activiteiten die verband houden met depot en warehouse-activiteiten.

rapportage

Tracking systeem software biedt ook een geschiedenis van items ontvangen op het laadperron met details over de toestand van het pand. Voor zendingen, items die worden geladen voor een depot of de bestemming worden geannoteerd op een zending transactie rapport gebruikt door havenarbeiders voor de status op verzonden items.