Hoe kan ik lettertypen in Live Chat wijzigen

Hoe kan ik lettertypen in Live Chat wijzigen


Lettertype is een manier om je persoonlijkheid te laten zien bij het online chatten zonder een video camera of microfoon. Wanneer u live chatten, ongeacht wat messaging-dienst die u gebruikt, kunt u het lettertype naar wat kleur en de stijl die u wenst te veranderen. Dit wordt gedaan door middel van het menu of werkbalk op het instant messaging programma.

instructies

1 Typ een letter of een verklaring in het tekstvak. Markeer het lettertype te klikken voor het woord en de muis naar rechts te slepen over het woord. U kunt ook houden shift en gebruik de pijltjestoets om het woord te markeren.

2 Klik met de rechtermuisknop na het selecteren van het woord (s). Kies "Lettertype" en kies de stijl, kleur en grootte die u wilt gebruiken. Klik op "Apply" en "OK". Uw tekst zal dan veranderen aan de nieuwe stijl en kleur.

3 Klik op "Menu", gevolgd door "Settings" na de tekst (voor AOL) benadrukken. Dit zal variƫren op basis van de boodschapper. Op Windows Live zul je "Tools", gevolgd door te kiezen "Change Font." Op Yahoo Messenger kunt u deze optie onder "Voorkeuren" en zoek "Appearances." Kies de optie lettertype en kies uw kleur, stijl en grootte van de keuze. Klik op "Apply" gevolgd door "OK" en het lettertype wordt weergegeven in uw venster.