Hoe maak je een Facebook-widget in WordPress Embedden

Er zijn honderden Facebook widgets die beschikbaar zijn vanaf externe ontwikkelaars op WordPress. Facebook biedt ook widgets, genaamd badges, die u kunt aanpassen en in een WordPress widget jezelf. Facebook biedt Profile Badges Page Badges een link naar uw Facebook-profiel of pagina. Foto Badges zal verschijnen tot acht van uw meest recente Facebook muur foto's. De Facebook Like Badge kan worden gebruikt om uw eigen Facebook-pagina of een andere pagina die u bevorderen "vond."

instructies

Met behulp van Facebook Badges als Widgets

1 Meld u aan bij Facebook. Klik op 'Profile'. Klik vervolgens op 'Badge toevoegen aan uw site "aan de onderkant van de zijbalk links.

2 Selecteer het type badge u wilt van het linker menu. Klik op "Andere" onder "Kies Waar Voeg de Badge." Klik vervolgens op "Edit deze badge."

3 Configureren van de grootte en het uiterlijk van uw badge met de opties. Voor de "Like Badge," selecteert u de Facebook-pagina die u wilt gekoppeld aan het kenteken, en klik op "Maak uw als badge." Voor alle andere badges, klikt u op de knop "Opslaan".

4 Klik op de link, en druk op "Ctrl" en "C" op uw toetsenbord om het te kopiƫren naar de computer klembord.

5 Log in om je WordPress administratieve dashboard. Klik op "Widgets" in het gedeelte 'Uiterlijk' aan de linkerkant van het venster.

6 Sleep de "Tekst" widget van het middelste deelvenster van het venster om de positie die u zou willen verschijnen in een "Sidebar."

7 Op de pijl boven aan de "Tekst" widget. Plaats dan uw cursor in het tekstveld door erop te klikken met je muis. Druk op "Ctrl" en "V" naar Facebook badge plakken in de widget. Klik op 'Opslaan'.

Met behulp van derden Widgets

8 Log in om je WordPress dashboard. Klik op "Add New" in het hoofdstuk "Plugins" aan de linkerkant van het venster.

9 Typ "Facebook Widget" in het zoekveld. Klik op 'Zoeken Plugins. "

10 Blader door de beschikbare plug-ins. Klik op "Details" om meer informatie over een plug-in te zien.

11 Klik op "Install Now" als je de plug-in hebt gevonden dat u wilt. Volg daarna de aanwijzingen in de plug-in site te integreren op je WordPress website. De meeste plugins kan worden geactiveerd door te klikken op "Activeren" in haar intrede op de pagina plugins. U kunt vervolgens op 'Instellingen bewerken' om de plugin te configureren voor uw website.