Wat zijn de voordelen van Microsoft Word?

Microsoft Word is de industrie-standaard tekstverwerkingsprogramma gebruikt op de meeste computers. Met Word kunt u documenten maken en afwerken van een aantal andere functies met betrekking tot tekstverwerking. Dit programma draagt ​​met het een aantal voordelen die u kunt profiteren van.

Beschikbaarheid

Een van de voordelen van Microsoft Word is dat het vrijwel overal beschikbaar. Woord komt standaard op veel pc's. U kunt meestal vinden het op uw computer op het werk, computers op school en uw thuis-pc. Dit maakt het gemakkelijk om documenten op te slaan op een flash drive, neem ze mee en werken ze ergens anders. Als u nodig hebt om wat werk te doen, kunt u meestal een computer met Word op.

Integratie met Office-programma's

Een ander voordeel van het gebruik van Microsoft Word is dat het gemakkelijk te integreren met andere Microsoft Office-programma's. Bijvoorbeeld, als u een spreadsheet die u op Microsoft Excel gemaakt, kunt u gemakkelijk plakken in een Word-document. U kunt werken met programma's zoals PowerPoint ook. Dit maakt het mogelijk om een ​​breed scala aan computertaken voltooien zonder tijd converteren van documenten of bestanden, zodat ze bruikbaar zijn voor andere programma's.

Instant Help

Terwijl u een document te creëren, Word helpt je ook om ervoor te zorgen dat dit het beste kan worden. Wanneer je een woord verkeerd spelt, zal Microsoft Word onmiddellijk onderstrepen. U kunt dan op het woord en krijg spellingsuggesties. Als je een zin die arme grammatica heeft typt, wordt Word de zin onderstrepen voor u. Hiermee kunt u het document te wijzigen terwijl u nog aan gewerkt.

Navigatie paneel

Microsoft Word biedt een eenvoudig te gebruiken navigatievenster aan de top. Hierdoor kunt u visuele weergaven van veel van de functies die u nodig heeft te zien. U kunt gewoon houd uw muiscursor boven een pictogram om precies te zien wat het doet. Dan kunt u op de knoppen om bepaalde functies en taken te initiëren. In plaats van om door meerdere menu's te bladeren om iets te vinden, kun je meestal vinden wat je nodig hebt op het paneel.

document Flexibiliteit

Word kunt u eenvoudige tekstverwerker documenten zoals brieven en rapporten maken en ze als basis of als jazzed-up als u wilt - u kunt kleur, gebruik illustraties toe te voegen, schrijf dat in een verscheidenheid van doopvonten en maten, en het gebruik van tabellen, grenzen en kogel opmaak. Word biedt ook sjablonen waarmee u tal van andere documenten, zoals kalenders en wenskaarten te maken. U kunt ook documenten op te slaan in een verscheidenheid van formaten, met inbegrip van een webpagina.