Hoe te verbinden twee computers met een Ethernet-netwerk

Hoe te verbinden twee computers met een Ethernet-netwerk


Verbind twee computers op een Ethernet-netwerk met een router. Gebruik Ethernet-kabels om de computers te sluiten op het netwerk om bestanden te delen. Computers op hetzelfde netwerk kunnen gelijktijdig toegang tot het internet, die u de mogelijkheid om multiplayer games online te spelen, onder andere geeft.

instructies

1 Zet de twee computers en het opzetten van de router. Plaats de router installatie-cd in de computer en klik op "Install". Volg de stap-voor-stap instructies om de software te installeren voor de router. Herstart uw systeem om de installatie te voltooien.

2 Sluit de computers aan de router. Gebruik een Ethernet-kabel op de router aan te sluiten op de modem die u van uw Internet service provider (ISP). Ren Ethernet-kabels aan beide computers en sluit het andere uiteinde op de router. Sluit de router aan op een stopcontact en zorg ervoor dat de groene stroom branden.

3 Stel uw Ethernet-netwerk. Ga naar het menu Start op uw computer en klik op 'Netwerk'. Klik op "Stel een verbinding of netwerk" onder de Network and Sharing Center. Kies 'Verbinding maken met het Internet "onder de aansluitmogelijkheden en klik op" Next "om te eindigen het opzetten van de verbinding. Vind "Manage Network Connections" in het kader van het Network and Sharing Center en klik op "Delen en verkennen." Selecteer "Turn on" om alle van de velden in en klik op "Apply" om uw verbinding met de andere computer te delen. Sluit uit de alles en controleer je Ethernet-verbinding tussen de twee computers.