Hoe het opzetten van Microsoft Outlook Mail Program

Vrijwel alle personal computers die in een Windows-omgeving komen geladen met de mogelijkheid om e-mail te verzenden en ontvangen via Microsoft Outlook Mail. Om de functionaliteit van Outlook te activeren en beginnen met het verzenden en ontvangen van e-mail is in een handomdraai. Volg gewoon deze eenvoudige stappen om de Microsoft Outlook Mail Program

instructies

1 Open uw programma. U kunt uw Outlook-programma te vinden door te klikken op "Start" en het vinden van het pictogram Outlook in het pop-up menu. U kunt ook een Outlook-pictogram op uw bureaublad of in het systeemvak. Klik gewoon op het pictogram in een van deze locaties om uw Outlook-programma te starten.

2 Nu dat je Outlook geopend, klikt u op het menu "Extra" tab die is gelegen in de buurt van de top van het programma. Zodra je op het tabblad 'Extra' hebt geklikt, selecteert u "E-mailaccounts." Wacht even, want u bent op uw weg naar het instellen van uw e-mailprogramma.

3 Klik om toe te voegen. In de setup gedeelte van Outlook, klikt u op of selecteer "Een nieuwe e-mailaccount" en klik vervolgens op "Next" als daarom wordt gevraagd. Vanaf daar wordt u gevraagd om de e-mailserver die u gebruikt te kiezen, dit is typisch "POP3" (zie onderstaande tips). Zodra u deze informatie heeft ingevoerd, klikt u op 'Volgende'.

4 Ken uw ISP-instellingen. Deze stap zal vereisen dat u informatie van uw Internet Service Provider (ISP) in de daarvoor bestemde vakken in te voeren. Als u het opzetten van een Hotmail-account, Microsoft heeft een handige snelkoppeling waarmee je gewoon voer uw Hotmail-adres en wachtwoord en je bent helemaal klaar om te gaan.

5 Neem een ​​POP-quiz. Veel mensen gebruiken POP3-servers en wil je een eenvoudige test uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw account up and running. Kies "Accountinstellingen testen" om te controleren of uw account inderdaad is ingesteld en klaar om te accepteren of te verzenden e-mail. Als er informatie ontbreekt, zoals een wachtwoord, zal je een prompt in te voeren of te corrigeren de informatie te ontvangen.

6 Over de finish! Nadat u de instellingen hebt geladen en testte het uit, hoop dat alles werkt. Klik gewoon op "Next" en selecteer vervolgens "Finish." U bent klaar en hebben met succes het opzetten van Microsoft Outlook Mail programma. Gefeliciteerd!

Hints

  • Bij het invoeren van de informatie voor uw e-mailserver, hebt u waarschijnlijk verschillende opties. Probeer POP3 eerste, omdat dit de meest gebruikte instelling. Microsoft Server Exchange zal u verbinding maakt met een Exchange-server. IMAP voor aansluiting op een IMAP-e-mailserver. HTTP voor het configureren van de toegang tot het web gebaseerde servers zoals Hotmail of Gmail.