Hoe maak je een draadloze router Firewall uitschakelen

Een "firewall" kan iets dat draadloze clients isoleert van de buitenwereld zijn. Aangezien de router slechts één IP-adres en de draadloze clients kunnen niet direct worden aangesloten via een proces genaamd Network Address Translation (NAT en), kan de router zelf worden aangeduid als een firewall. Veel draadloze routers hebben ook een applicatie-specifieke of port-specifieke firewalling mogelijkheden die ook als een firewall worden aangeduid.

instructies

Uitschakelen van een draadloze router met behulp van Windows Firewall

1 Uitschakelen router firewalls door in te loggen op de administratie interface van uw router en op zoek naar een firewall sectie. De administratie interfaces verschillen afhankelijk van de fabrikant en het model, zodat uw draadloze router een firewall sectie niet zou kunnen hebben. Als dat zo is, klikt u op dit gedeelte en uitschakelen van de firewall.

2 Forward een haven. Als de firewall een externe computer wordt voorkomen verbinding met uw interne klant, moet u een poort doorsturen naar uw klant.

3 Vind uw interne IP-adres.

4 Klik op "Start -> Uitvoeren ..." en typ "cmd" in het vak. Wanneer de command-line opduikt, voert u "ipconfig" en druk op "Enter." Vind uw IP-adres in de statistieken die worden afgedrukt.

5 Raadpleeg de documentatie van uw software te vinden welke poortnummer moeten worden gestuurd.

6 Meld u aan bij administratie interface van uw router.

7 Klik op "Port Forwarding" of een ander gelijkwaardig met de naam sectie. De naam van de sectie zal verschillen afhankelijk van de fabrikant en het model van uw router.

8 Toe te voegen, op de juiste poort, een uit naar uw IP-adres. U moet deze poort naar voren te werken in de toekomst als uw IP-adres verandert. Als uw IP-adres verandert vaak, vraag uw netwerkbeheerder om een ​​statisch IP-adres.

Set Up een DMZ

9 Het opzetten van een DMZ. Een DMZ stuurt gewoon elke haven bij één cliënt. Echter, dit wordt algemeen beschouwd als een gevaarlijk ding om te doen vanuit het oogpunt van beveiliging, dus zorg ervoor dat je een software-firewall en voordat dit.

10 Vind uw IP-adres.

11 Meld u aan bij administratie interface van uw router, met behulp van uw wachtwoord en gebruikersnaam.

12 Selecteer "Geavanceerd -> Beveiliging" van de hoofdmenu's. Voor sommige routers, moet u de "WAN Setup" pagina of opties "Regels" in plaats daarvan gebruiken.

13 Vink het vakje "Standaard DMZ-server", indien van toepassing (dit varieert van router naar router) en voer het IP-adres van de server.

14 Klik op 'Toepassen'.

Hints

  • Als u problemen ondervindt bij het krijgen van een aanvraag om te werken als gevolg van firewalls, eerste zorg ervoor dat het niet een client firewall die is bemoeien. Schakel uw Windows of firewall van derden en probeer de toepassing opnieuw. Als het de aanvraag vaststelt, raadpleegt u de firewall-software documentatie voor verdere instructies.
  • Zodra u het probleem is, probeer dan de firewall weer in. Het verlaten van firewalls off zet uw computers in gevaar!