Hoe kan ik een Gradient Achtergrond voor Vinyl Photographs?

Een van de vele activiteiten voor beeldbewerking programma's kunt u te doen is om gradiëntachtergronden creëren. Een helling achtergrond bestaat uit twee of meer contrasterende kleuren die geleidelijk aan elkaar worden gemengd. Als u een-vinyl afgedrukte foto die net ontbreekt een goede achtergrond om te gaan achter de rug, kunt u uw foto-editor gebruiken om een ​​gradient achtergrond met alle kleuren die je wilt maken. Zodra je je verloop hebt gemaakt, kunt u het afdrukken en gebruiken als achtergrond voor uw vinyl foto.

instructies

1 Open je beeldbewerkingsprogramma, zoals Photoshop of PaintShop Pro en open het menu "Bestand". Selecteer "Nieuw" in het menu en voer de gewenste instellingen voor de hoogte, breedte en de resolutie om een ​​nieuw beeld te creëren. Zorg ervoor dat de nieuwe afbeelding ten minste 2 inches groter en 2 inches wijder dan de grootte van uw vinyl foto.

2 Klik op de "Gradient" knop in de command bar - de exacte locatie van de toets kan variëren, afhankelijk van het beeldbewerkingsprogramma u gebruikt - en selecteer de helling stijl, zoals lineaire of radiale, in de werkbalk.

3 Gebruik de kleuren of Styles menu in de werkbalk om de kleuren instellen voor je verloop en klik en sleep op de lege afbeelding. Laat de muisknop los om het verloop te voegen in het beeld achtergrond. Als u wilt verschillende kleuren of een ander verloop stijl proberen, maak je veranderingen in de werkbalk en klik en sleep opnieuw om een ​​nieuwe gradient invoegen. Klik en sleep in verschillende richtingen om verschillende kleuren te bereiken.

4 Ga naar het menu "Bestand" en selecteer de optie "Print" om uw verloop achtergrond af te drukken wanneer het klaar is. Stel het formaat in de print setup "Ware grootte" en vervolgens op "Afdrukken." Place het achter uw vinyl foto zodra het wordt gedaan om deze toe te voegen als achtergrond voor het.