Hoe te verbergen Gedownloade bestanden van uTorrent

U kunt uTorrent gebruiken om vrijwel elk type bestand te downloaden. Sommige bestanden die u misschien niet wilt dat andere mensen met behulp van uw computer om te weten dat u hebt gedownload. Bijvoorbeeld, zou u een video, die u niet wilt dat uw kinderen te vinden en te kijken hebt gedownload. U kunt deze bestanden verbergen. Toch zal de bestanden nog steeds op uw computer voor andere mensen om te ontdekken of ze weten hoe.

instructies

1 Open Windows Verkenner en navigeer naar uw standaard uTorrent download directory. Als u geen wijzigingen in uTorrent hebben gemaakt, de directory is de Windows-map Downloads.

2 Met de rechtermuisknop op het bestand dat u hebt gedownload van uTorrent dat u wilt verbergen, en selecteer 'Eigenschappen'.

3 Vink het vakje naast 'Verborgen'.

4 Klik op 'OK'.

Hints

  • de permissies van de bestanden het veranderen, zodat andere gebruikers ze niet kan lezen, en die anderen in te loggen op de computer als een andere gebruiker dan u is een betere, meer veilige manier om uw bestanden te beschermen. In het "Eigenschappen" dialoogvenster, klikt u op het tabblad "Permissions" om de opties in te stellen.
  • Het is illegaal om uTorrent gebruiken om auteursrechtelijk beschermd materiaal te downloaden zonder toestemming van de auteursrechthebbende. Zodra u het bestand downloaden, kun je niet verbergen dat het juridische gevolgen te vermijden.