Hoe te downloaden Shockwave Games

Shockwave spellen variëren van de autosport tot mode, puzzels om te sporten. U kunt een gratis speler en neem dan de games voor een proefrit. De speler draait op zowel pc's en Macs. U kunt proefversies van games gratis, kopen spelen (meestal voor rond de $ 20) of zich aanmelden voor een van de vele lidmaatschap deals. Hier is hoe om games uit de officiële Shockwave website te downloaden.

instructies

Hoe te downloaden Shockwave Games

1 Download en installeer de nieuwste Shockwave-speler. Zie bronnen hieronder.

2 Ga naar www.shockwave.com. Klik op het tabblad Mijn Shockwave.

3 Maak een gratis account voordat u zich aanmeldt voor een club biedt. Nadat uw account is aangemaakt, kunt u kiezen uit het lidmaatschap biedt. Om te beginnen, probeer dan de 10-dagen gratis trial van de Shockwave Unlimited-lidmaatschap, waarmee u meer dan 600 games te downloaden. De gratis proef zal je een gevoel van hoeveel tijd je het spelen van de games zou besteden geven en of u liever een enkel spel kopen of selecteer een van de betaald lidmaatschap opties.

4 Klik op het tabblad Download Games te zoeken door middel van de games. Kies bijvoorbeeld het spel Plants vs. Zombies. Onder het spel is de mogelijkheid om de gratis proefversie te downloaden of om het volledige spel te kopen. Als u zich voor een exclusieve lidmaatschap met Shockwave hebben ondertekend, ziet u een optie om gewoon downloaden van het spel te zien.

5 Klik op de optie Downloaden en selecteren waar u het spel op te slaan op uw computer. Als u betaalt voor de volledige versie, zul je moeten gaan door de kassa voor het downloaden van het spel. Plants vs Zombies is $ 19,95 voor de volledige game. Eenmaal gedownload, kunt u klikken op het spel bestand en het zal automatisch starten op uw Shockwave-speler.

Hints

  • Maak gebruik van de gratis proefperiode alvorens te betalen voor een lidmaatschap.
  • Bewaar je gedownloade games op je bureaublad eerste, zodat je weet waar om ze te openen; dan verhuizen ze naar een map games.