Hoe te vernietigen mijn laptop

Hoe te vernietigen mijn laptop


Het vernietigen van uw laptop is iets wat je meestal wilt vermijden, maar er zijn enkele gevallen waarin de vernietiging is een noodzakelijke of gewenste uitkomst. Typisch, het is om veiligheidsredenen. Om gegevens te vernietigen kun je je schijf afvegen met software of u zich kunt richten op fysiek vernietigen van de harde schijf, maar als je technische geheimen ingebouwd in uw laptop of wil je gewoon om ervoor te zorgen dat niemand kan ooit nog gebruik maken van uw laptop, kunt u vernietig de rest.

instructies

1 Veeg uw harde schijf. Hoewel u de schijf fysiek kan vernietigen, het afvegen van de schijf is nog steeds een slim idee om veilig te zijn. U hoeft niet naar het station af te vegen als je fysiek te vernietigen, maar het heeft een extra niveau van veiligheid te bieden. Koop een vegen programma dat meerdere keren kan vegen over één drive. Installeren op uw computer. Start het programma en het zal al uw harde schijf gegevens met nietszeggende enen en nullen te overschrijven.

2 Draai elk deel van je laptop die je kunt. Verwijder de panelen op de rug. Trek het geheugen en de harde schijf. De harde schijf is een klein rechthoekig object dat is ongeveer een half inch dik. U kunt het geheugen te houden omdat er geen informatie permanntly op deze hardware kan worden geschreven en zodra de laptop is uitgeschakeld geen gegevens blijven.

3 Gebruik een boor met een sterke beetje meerdere gaten te boren door de drive. Zorg ervoor dat je door het midden van de drive in verschillende plaatsen. Boor via het toetsenbord en het scherm ook. U kunt uw laptop verder te vernietigen met een hamer en je verbeelding. Het weken van de onderdelen in het water zal ook helpen om de laptop onderdelen opnieuw wordt gebruikt te houden.