Hoe kan ik schakelen tussen twee beeldschermen?

Hoe kan ik schakelen tussen twee beeldschermen?


In Microsoft Windows-gebaseerde besturingssystemen, kunnen gebruikers meerdere monitors gebruikt met één computer. Dit kan handig zijn voor gebruikers die meerdere applicaties tegelijk draaien en de noodzaak om ze allemaal te bekijken op hetzelfde moment te zijn. Zodra u twee monitoren aangesloten op uw computer (zie specifieke instructies bij de monitoren voor hulp, indien nodig), schakelen tussen hen, het instellen van dual-display en de uitbreiding van de desktop zijn vrij eenvoudig.

instructies

Schakelen tussen Monitors

1 Open het beeldscherm hulpprogramma Microsoft. Om dit te doen, gaat u naar Start> Configuratiescherm> Vormgeving en persoonlijke instellingen ( "Vormgeving en thema's" in Windows XP), en vervolgens klikt u op "Weergeven." (Het dialoogvenster moet automatisch geopend in het tabblad 'Instellingen'. Zo niet, dan opent u het handmatig door er op te klikken.)

2 Klik hier voor de monitor drop-down menu te openen en klik vervolgens op de monitor die u wilt inschakelen voor gebruik als uw primair scherm selecteren. Indien nodig, klikt u op de andere monitor te heffen.

3 Klik op 'Toepassen'. Uw instellingen worden nu ten uitvoer worden gelegd. Als uw wijzigingen weergegeven als je had gehoopt, klikt u op "Yes" om de bewerking te bevestigen. Zo niet, dan klikt u op "Nee" om de wijzigingen ongedaan te maken en probeer het opnieuw. Eenmaal bevestigd, klikt u op "OK" om het dialoogvenster te sluiten.

Dual-Display & Uitbreiding van de Desktop

4 Open het beeldscherm hulpprogramma Microsoft (zie vorige paragraaf).

5 Klik op de "Display" drop-down menu te openen om de lijst met beeldschermen te bekijken. Selecteer de monitor die u wilt kopiëren of uit te breiden het bureaublad op.

6 Controleer of het vinkje voor "Windows-bureaublad uitbreiden naar deze monitor." Als er niets aan, zal de inhoud van het primaire scherm worden gedupliceerd op het tweede scherm. Indien aangevinkt, zal de inhoud van het primaire scherm worden uitgebreid tot het secundaire scherm om op te treden als één groot scherm.

7 Klik op "Apply" en vervolgens de instellingen in het dialoogvenster ter bevestiging te bevestigen. (Als de instellingen niet naar wens worden weergegeven, klikt u op "No" en vervolgens tweak de instellingen.) Klik op "OK" om de weergave-instellingen te verlaten.