Hoe te blokkeren Paltalk Ads

Hoe te blokkeren Paltalk advertenties. Paltalk is een software programma waarmee gebruikers online chatten via spraak en video. De gratis versie van Paltalk toont advertenties. Elke keer als je naar een nieuw scherm in Paltalk, kunt u worden gebombardeerd met pop-up advertenties en banners. Een eenvoudige manier om Paltalk reclame te blokkeren is om reclame sites omleiden naar uw lokale computer, zodat ze niet kunnen worden weergegeven.

instructies

1 Controleer de gebruikersinstellingen in het "Control Panel" om ervoor te zorgen dat u administratieve toegang.

2 Klik met de rechtermuisknop op de knop "Start". Links-klik "Explore." Klik op de C-schijf. Blader naar de map "Windows", open dan de "System32" map.

3 Open de map met de naam "Drivers." Blader naar de "Etc" map. Open het. Dubbelklik op het bestand met de naam "Hosts."

4 Klik op het einde van de laatste regel van het hosts-bestanden. Druk op enter om een ​​nieuwe regel te beginnen. Typ in "127.0.0.1 www.exit.paltalk.com." Druk op Enter. Voeg de lijn "127.0.0.1 www.advertising.paltalk.com." Kies "File" en "Save."

5 Start Paltalk. Je mag geen advertenties te zien nu, maar je zult fouten zien dat "de pagina niet kan worden weergegeven" waar de advertenties die eerder verscheen.

6 Test Paltalk om ervoor te zorgen dat u hebt geen toegang verloren aan andere functies die je nodig hebt. Als je hebt, moet u het downloaden van een derde partij pop-up blocker.

7 Zoek gerenommeerde software websites voor een pop-up blokkering software die werkt met Paltalk. Zorg ervoor dat de software zal werken met uw browser en met Paltalk. Lees reviews van gebruikers en installatie-instructies voor het installeren van de software.

Hints

  • Om pop-ups tijdelijk toestaan, plaats een "#" symbool voor elke regel die u hebt toegevoegd aan het host-bestand.