Hoe kan ik een e-mail account Met MSN aanmaken

MSN Hotmail is heel populair onder de mensen over de hele wereld. Ze hebben verbeterd en opgewaardeerd door de jaren heen en blijven om hun klanten te voorzien van een zeer efficiƫnte e-mailaccount. Als u een e-mailaccount dat is makkelijk te gebruiken, zeer georganiseerd en bestrijdt spam voor u wilt, dan wil je MSN Hotmail. Het opzetten van je eigen MSN Hotmail-account is snel en eenvoudig!

instructies

Hoe kan ik een e-mail account met MSN aanmaken

1 Op de MSN homepage vindt u "Hotmail" te zien aan de linkerkant. Klik op deze om naar de e-mailinstellingen pagina.

2 Klik op het tabblad "Sign-Up" om uw nieuwe e-mail account aan te maken.

3 Maak je keuze. U kunt kiezen tussen Windows Live Hotmail en Windows Live-service (inclusief hotmaill). U kunt de verschillende functies van ieder biedt zodat u kunt bepalen welke de juiste is voor uw behoeften te bekijken. Wanneer u besluit dat u wilt om te klikken op "Get It."

4 Vul de benodigde informatie, degenen met een '*' en kies een ID dat ook uw e-mailadres zal zijn. Kies de "check beschikbaarheid tab" om te zien of het adres dat u hebt gekozen is al genomen.

5 Accepteren of te weigeren. Als je eenmaal in de vitale informatie in te vullen klikt u op het tabblad 'Ik ga akkoord' aan de onderkant van de pagina. U hebt dan de keuze van ofwel de "klassieke versie" of de "volledige versie" van hotmail. De volledige versie vereist een breedbandverbinding. Zodra u dit besluit dat je bent klaar om te beginnen e-mailen vrienden, waardoor ze uw nieuwe adres.

Hints

  • Zorg ervoor dat u een wachtwoord en security informatie die voor u gemakkelijk te onthouden en dat alleen jij weet te kiezen.
  • Dit artikel is niet gegarandeerd te werken voor iedereen, gebruik op eigen risico!