Hoe maak je een video met LifeCam Make

Hoe maak je een video met LifeCam Make


LifeCam is een serie webcams geproduceerd door Windows. Op het moment van publicatie, acht modellen beschikbaar. Elk model wordt geleverd met een ingebouwde microfoon, een afneembare voet die u toelaat om de camera te plaatsen op een vlakke ondergrond en een statief. Als u een LifeCam camera gebruiken, hebt u een computer met Windows XP, Vista of 7 nodig, minimaal 1 GB aan ruimte op uw harde schijf en een USB-poort.

instructies

1 Sluit de LifeCam aan op uw computer met een USB-kabel.

2 Plaats de camera op een plaats waar het allemaal van de objecten die u wilt opnemen kan vastleggen. Plaats de camera op een vlakke ondergrond met de meegeleverde voet of bevestig de camera op een statief.

3 Start uw video-opname-software, zoals Windows Live Movie Maker.

4 Vertel de software om uw camera en de ingebouwde microfoon op te sporen, als het niet automatisch gedaan heeft. Deze instelling kan worden gevestigd in "Edit" en "Preferences."

5 Een voorbeeld van de video in de software om te zien of u het vastleggen van de juiste objecten. Pas de positie van uw LifeCam indien nodig.

6 Druk op "Record" in uw software.

Hints

  • Gebruik extra verlichting als uw video is te donker.
  • Als de LifeCam ingebouwde microfoon is het oppakken van te veel omgevingsgeluid, overweeg dan het gebruik van een directionele microfoon met een cardioid of hypercardioid pickup patroon.