Hoe maak je een opening Song toevoegen voor Tumblr

Hoe maak je een opening Song toevoegen voor Tumblr


Het toevoegen van een opening song uw Tumblr blog biedt uw bezoekers met iets te terwijl ze surfen uw site om te luisteren. Door dit te doen gaat het bewerken van de HTML-code voor uw Tumblr thema. Het helpt om HTML ervaring, maar is niet noodzakelijk. Zodra je een klein stukje code in uw thema hebt geplaatst, dan is uw bezoekers kunnen een song die automatisch start wanneer ze op bezoek voorpagina van uw blog luisteren.

instructies

1 Ga naar tumblr.com en aanmelden bij uw account. Op het scherm "Dashboard", klikt u op het icoontje "Gear" in de buurt van de top. Het scherm "Voorkeuren" verschijnt.

2 Klik op de "Customize je blog" knop in de buurt van de rechterbovenhoek van de pagina. Op het volgende scherm klikt u op het tabblad "Theme" aan de top. Uit de doos pop-out Thema's op de "Use Custom HTML" knop.

3 Scroll naar beneden in de HTML-code tot u de "<BODY>" tag te bereiken. Plaats een lege regel in de code.

4 Typ of kopieer en plak de volgende HTML code snippet direct na de "<BODY>" tag:

<Embed src = "http://www.example.com/openingsong.mp3&quot; autostart = true verborgen = true>

5 Vervang de waarde na de "src =" tag met de directe link naar een MP3-bestand dat online wordt gehost. Het bestand kan overal worden geplaatst. Zolang je de juiste website adres voor de MP3-bestand plaatst, wordt deze automatisch afgespeeld.

6 Klik op de "Save + Sluiten" knop in de buurt van de rechterbovenhoek van het thema editor pagina. Uw wijzigingen worden bijgewerkt in de code van de thema's. Wanneer bezoekers naar uw website, een opening lied speelt automatisch en de audio controles verborgen blijven uit het zicht.

Hints

  • Kies een lied dat is slechts een paar minuten lang en niet lus continu. Dit houdt de ergernis factor van uw blog lezers tot een minimum beperkt, zoals sommige mensen liever niet naar muziek luisteren tijdens het surfen op een website.