Hoe te converteren Cassettes te Digital op de Mac

Hoe te converteren Cassettes te Digital op de Mac


Als u een grote cassette verzameling en wil naar hen te luisteren op uw computer of mp3-speler, u in feite twee opties: inkoop van al uw favoriete nummers in mp3-formaat, dat veel geld kan kosten, of fotobewerkingsprogramma ze zelf op uw computer. De software om uw cassette collectie om te zetten is direct beschikbaar, en de bekabeling om te zetten kost tot $ 10.

instructies

1 Sluit het cassettedeck de microfoon-poort van de Macintosh met behulp van een Y-kabel. De Y-kabel aan te sluiten op de RCA-uitgangen van het cassettedeck en in de microfoon aansluiting van de Macintosh door middel van de 1/8-inch miniplug.

2 Zet uw audio-instellingen in de Mac. Om dit te doen, start je Systeemvoorkeuren en selecteer het geluid icoon. Vervolgens onder de tab-ingang, selecteert u Audio Line-In-poort.

3 Start de CD Spin Doctor software. Kies Nieuwe opname en klik dan op Doorgaan. Klik op het tabblad Geavanceerd om het programma te configureren. Stel het invoerapparaat te Built-In Line Input, de Input Source te Line In, en de opnamekwaliteit op cd-kwaliteit.

4 Terugspoelen van de cassette als het niet al en beginnen met het spelen van de cassette terwijl u op de grote rode knop Opnemen op de CD Spin Doctor software. Laat de software vastleggen van de gehele kant als de cassette speelt.

5 Hebben CD Spin Doctor automatisch gesplitst de opname in zijn afzonderlijke tracks ooit een kant is opgeslagen. Ga naar venster Voorkeuren CD Spin Doctor's om de software automatisch te splitsen van de tracks. Op het scherm Preferences kiest, zult u worden gepresenteerd met drie schuiven. Stel de bovenste schuifregelaar naar 0,045 en selecteer OK.

6 Keer terug naar het hoofdvenster van de software en selecteer de Auto Define knop van de werkbalk van de software. De software zal dan gaan door en elke track definiƫren, plus kunt u handmatig de splitsing punten aan te passen. Wanneer u klaar bent, een naam toe te voegen gewoon om elke track in de tracklijst venster.

7 Stuur uw tracks naar iTunes door te klikken op de iTunes-knop, het invoeren van de informatie over de artiest, de kwaliteit van uw codering te selecteren en te klikken op OK. De nummers worden nu automatisch naar iTunes worden gestuurd.