Hoe naar de Prullenbak in Windows XP herstellen

Hoe naar de Prullenbak in Windows XP herstellen


Het pictogram "Recycle Bin" op het bureaublad van Microsoft Windows XP is een kortere weg naar een verborgen systeem directory die bestanden verwijderd door een gebruiker tijdelijk opgeslagen. Het kan worden aangepast en gemanipuleerd door de gebruiker en / of programma's met de juiste rechten en of per ongeluk verwijderd of met opzet kan worden hersteld.

instructies

Herstel van Alle pictogrammen te bekijken, inclusief de "prullenbak"

1 Kijk naar het Windows-bureaublad voor iconen. Als er geen pictogrammen in het oog, ga dan naar stap 2. Als het enige pictogram ontbreekt is de "Recycle Bin", door naar Deel 2, stap 1.

2 Klik met de rechtermuisknop in een leeg gebied op het bureaublad en markeer de "Pictogrammen schikken op" menu. De resulterende menu verschillende opties, waaronder een label "Bureaubladpictogrammen weergeven" weer te geven. Indien een controle is gebleken ernaast, te verplaatsen naar artikel 2, Stap 1. Zo niet, ga dan naar stap 3.

3 Klik op de optie "Bureaubladpictogrammen weergeven" en het menu zal verdwijnen. Na een paar seconden op het bureaublad icoon "Recycle Bin" moet worden weergegeven en alle anderen geplaatst daar eerder.

Download de Microsoft "Fix It" Tool

4 Download de Microsoft "Fix It" tool. Zie hieronder het gedeelte Resources om de tool te downloaden.

5 Dubbelklik op het bestand om het te installeren en klik op "Run". Het venster "Microsoft-software licentievoorwaarden" wordt geopend.

6 Na het lezen van de voorwaarden, klikt u op "Ik ga akkoord" en vervolgens op "Next". De tool zal eindigen installeren.

7 Sluit de resterende venster en herstart de computer, zodat de nieuwe instellingen door te voeren. In de meeste gevallen zal de "Prullenbak" worden hersteld nadat deze tool is geïnstalleerd.

Het herstellen van de "Prullenbak" icoon door het creëren van een snelkoppeling

8 Dubbelklik op het pictogram "My Computer".

9 Klik op het menu 'Extra' aan de bovenkant van het venster.

10 Selecteer het menu "Mapopties".

11 Klik op het tabblad "View".

12 Vinkt u het vakje naast de optie 'Beveiligde besturingssysteembestanden verbergen bestanden (aanbevolen) "in de" Geavanceerde instellingen: "venster. Een waarschuwing zal verschijnen. Klik op "Yes" en sluit het venster "Mapopties".

13 Klik op de "Mappen" knop op de functie-bar in de buurt van de top van de "My Computer" venster dat open blijft staan. Als de "Mappen" knop niet zichtbaar is, klikt u op het menu "View" aan de bovenkant van het venster en markeer de optie 'Werkbalken' met de muis cursor. Een nieuw menu zal openschuiven met een optie voor "Standard Buttons". Klik op de optie genaamd "Standard Buttons". Het "mappen" knop moet nu zichtbaar zijn.

14 Minimaliseer het venster "My Computer" (indien gemaximaliseerd) in staat zijn om zowel de desktop-en "My Computer vensters tegelijk te zien.

15 Zoek het pictogram 'Prullenbak' in het linker gedeelte van het venster. Links klikken, slepen en neerzetten op het pictogram "Prullenbak" naar het bureaublad. A "Recycle Bin" snelkoppeling is nu geplaatst op het bureaublad voor gebruik.

Hints

  • Lees aandachtig de stappen en volg ze op de voet. Het is gemakkelijk om te klikken iets per ongeluk en niet weten wat er veranderd is of waarom.
  • Een back-up van uw systeem voor het maken van belangrijke wijzigingen in uw systeem. Dit zal het verlies van belangrijke gegevens en / of corrumperende kritieke systeembestanden te voorkomen.