Manieren om een ​​PC-toetsenbord vergrendelen

Manieren om een ​​PC-toetsenbord vergrendelen


Kleine kinderen en huisdieren vaak spelen met de toetsenbord van de computer, wat erg leuk voor hen kan zijn, maar kan problemen voor u veroorzaken. Deze praktijk kan belangrijke informatie te wissen van uw computer of per ongeluk de instellingen aan te passen. Deze gedoe kan worden voorkomen door het blokkeren van de pc-toetsenbord om fouten van ongewenste handen of huisdieren te voorkomen op uw toetsenbord.

Het toetsenbord gebruiken

Een sneltoets om het toetsenbord te vergrendelen is ingebouwd in het Windows-besturingssysteem. U kunt het toetsenbord vergrendelen door de toets "Windows" en "L" tegelijk. Het toetsenbord kan weer worden geopend door op "Enter" en typen in uw wachtwoord, als er één is ingesteld. Wanneer het toetsenbord is vergrendeld, zal de PC werk en toepassingen te behouden in de vorige toestand.

Met behulp van een snelkoppeling

U kunt het toetsenbord vergrendelen door het creëren van een snelkoppeling. Dit kan worden bereikt door met de rechtermuisknop te klikken op een lege ruimte op het bureaublad en "New" en vervolgens "Shortcut" te selecteren en te typen "rundll32.exe user32.dll, LockWorkStation" (zonder aanhalingstekens) in het veld. Voltooi de actie door te klikken op "Next" en vervolgens "Finish." Dubbelklik op de snelkoppeling die u op uw bureaublad gemaakt om het toetsenbord te vergrendelen.

Met behulp van de Command Prompt

De PC-toetsenbord kan worden vergrendeld met de opdracht aanwijzingen. Vergrendelen van het toetsenbord kan worden bereikt door naar het menu 'Start' en vervolgens te kiezen voor "Run" en het intikken van "cmd" (zonder aanhalingstekens) in het veld. Eindig de actie door te klikken op "OK". Voltooi de actie door te typen in "rundll32.exe user32.dll, LockWorkStation" en te klikken op "Enter." Nadat het toetsenbord is vergrendeld, kan niemand anders gebruiken. Maar de computer is nog steeds op.

Lock Windows Session

Als uw toetsenbord ontbreekt een toets "Windows", kunt u nog steeds het toetsenbord vergrendelen door tegelijkertijd op "CTRL" + toetsen "Alt" + "Del" voor een paar seconden. Als het venster Windows-beveiliging verschijnt, selecteert u "Computer vergrendelen." Als het venster Task Manager in plaats daarvan verschijnt de optie "Afsluiten" en vervolgens "Lock Computer" om het toetsenbord te vergrendelen. Typen in het wachtwoord van uw computer vindt u terug in de computer in te loggen als u deze inschakelt.