Wat doet een lcd-Controller doen?

Wat doet een lcd-Controller doen?


LCD-panelen zijn voorzien van een chipset heet een LCD-controller. Deze chipset stuurt een LCD display van besturing, video-ingangen en andere opties. controller elk LCD-scherm kan worden geruild voor een andere controller met verschillende eigenschappen en functies.

Functie

Een LCD-scherm controller biedt specifieke controles of mogelijkheden voor een voorgenomen eindgebruik, zoals commerciële toepassingen in signage, vervoer (spoor, weg, marine, lucht), broadcast en industriële toepassingen.

voordelen

LCD-controller chipsets kan meerdere video-ingangen en input te schakelen voor broadcast gebruik, of gehard elektrische componenten te verschaffen voor gebruik in ruwe omgevingen. LCD controllers hoge-resolutie high-res, afbeeldingen van hoge kwaliteit voor veeleisende grafische professionals.

Uitgebreide functies

LCD controllers kunt uw scherm aan te passen door het toevoegen van uitgebreide mogelijkheden, zoals infrarood afstandsbediening op bediening van het display. Een andere uitgebreide functie is een Ambient Light Detector, die automatisch de helderheid van het beeldscherm op basis van de lichtomstandigheden.