Hoe maak je een virtuele machine maken voor een IBM Laptop

Een virtuele machine is een software-representatie van een machine die kopieert de exacte uitvoeringen van zijn fysieke tegenhanger. Virtuele machines kunnen elkaar draaien hun eigen besturingssystemen en je kunt ze ook gebruiken om de middelen van de fysieke machine te delen. Dit kan handig zijn als je nodig hebt om meerdere besturingssystemen dat alleen specifieke software-applicaties kunnen werken en ook voor het testen van software tegen verschillende omgevingen draaien. Het creƫren van een virtuele machine voor uw IBM laptop vergt een ISO converter downloaden en de virtuele software.

instructies

1 Download de ESXi ISO van VMware. (Zie "Resources.") Registreer hier met VMware, zodat je een gratis licentie kan krijgen. Download een nieuwe "oem.tgz" bestand (zie "Bronnen") en de titel van het "oem.tgz."

2 Download en installeer de ISO-converter van uw keuze. (Zie Resources.) Vervang de VMware "oem.tgz" bestand met de nieuwere degene die je gedownload. Plaats een lege cd in de cd / dvd-drive en maak een kopie van uw pas gedownloade ESXi ISO. Verwijder deze cd.

3 Plaats uw tweede lege cd in uw cd / dvd-station. Download en installeer Linux Slax. (Zie Resources.) Kopie Linux Slax om uw tweede cd. Verwijder de CD.

4 Plaats uw cd op uw IBM laptop en installeer de ESXi ISO software. Verwijder de cd, plaatst u de tweede cd met de Linux Slax erop en download Linux Slax. Verwijder de Linux-cd en herstart uw IBM laptop. Je hebt nu een virtuele machine voor uw IBM laptop.

Hints

  • Voltooi al je downloads op de stappen 1 tot en met 3 op een andere computer van uw IBM laptop.