Fun Online Virtual Games

Fun Online Virtual Games


Naarmate het internet blijft groeien in populariteit, zo doet ook de wereld van virtual gaming. Tijdens het begin van het millennium, online games waren een zeldzaamheid, vooral te wijten aan de spelers 'Internet-verbindingen die niet over de technologische mogelijkheden om informatie snel genoeg te downloaden. Met ingang van 2010, heeft de technologie vorderde, en de meeste mensen kunnen genieten van de vele leuke en vermakelijke games die beschikbaar zijn op het web --- velen van hen gratis.

Strafschoppenserie 2010

Voetbal --- bekend als "football" naar de meeste landen ter wereld --- een sport die in de tweede helft van de 19e eeuw in Engeland begon. Vandaag de dag is het uitgegroeid tot de meest populaire sport in de wereld. Er zijn veel competities in heel verschillende landen, en de grootste en meest populaire sporttoernooi ter wereld --- De World Cup --- wordt eens in de 4 jaar.

Een van de meest populaire aspecten van het toernooi voetbal spelen is de penalty shootout --- waar de teams zijn gebonden aan het einde van het spel en dus proberen om zoveel mogelijk van de penalty's mogelijk te maken om de winnaar te bepalen. Strafschoppenserie 2010 stelt spelers in staat om een ‚Äč‚Äčteam en de voortgang te kiezen door middel van de World Cup-toernooi, maar het spelen van strafschoppen tegen andere teams. Net als in het echte penalty shootouts, elk team krijgt 5 strafballen. Het spel bootst ook echte voetbal in dat het begint met de groepsfase, vordert naar de knock-out fase.

Bike Mania Arena 3

Veel van de meest populaire sporten in de wereld zijn sporten die snelheid te brengen en zorgen voor een adrenaline rush. Crossmotor race zag een snelle stijging in populariteit tijdens de late 20e eeuw en het blijft een populaire sport in de 21e eeuw. Hoewel de online virtuele games hebben de neiging om relatief eenvoudige spelletjes met eenvoudige focussen, kunnen ze nog steeds uiterst vermakelijk.

Bike Mania Arena 3 is een spel waarmee spelers een crossmotor freestyle. Neem de controle van de fiets, racen en het uitvoeren van trucs met het toetsenbord. Het spel kun je vooruitgang door middel van een reeks van obstakels, het stimuleren van meer complexe en moeilijke moves. Wees voorzichtig, hoewel: Als u verkeerd landt, zal je spel voorbij.

Schroef de Moer

Virtual sport en role-playing games zijn niet ieders voorkeur. Veel mensen de voorkeur aan de verscheidenheid van de puzzel games die het internet biedt. Schroef de Moer is een spel dat de spelers nodig heeft om hun visualisatie vaardigheden gebruiken om te raden hoe een noot zal rollen in een poging om het te krijgen van de bout. De speler moet stukken vloer, waardoor de moer te rollen verwijderen. Als de moer dichter bij de bout vordert, zal de vloer die is verwijderd bepalen waar de moer landt. Als niveaus vooruitgang, het spel wordt uitdagender. Je score is afhankelijk van uw vermogen om de taak in het minste aantal stappen en de kortst mogelijke tijd uit te voeren.

The Dog Show Game

Zelfs huisdieren zijn centraal genomen in Internet gaming. Virtuele huisdier spellen kunnen mensen te verhogen en achter allerlei dieren, zowel echte als gedacht. In The Dog Show Game, spelers fokken en puppies te verhogen tot gegroeid showhonden zijn. Spelers moeten verantwoordelijk voor het voeden, verzorgen, en de opleiding van hun huisdieren, die in een verscheidenheid van soorten laten zien en wedstrijden kunnen worden ingevoerd nemen. De "rechters" binnen competities hebben hun eigen individuele keuring normen, waardoor de wedstrijden zo realistisch en uitdagend mogelijk te maken.