Hoe een bestand te downloaden van een website

U kunt toestaan ​​dat bezoekers van uw website naar audio-bestanden, afbeeldingen, documenten en andere soorten bestanden te downloaden. Met het gebruik van een zippen of PDF maken van gereedschap en een beetje van HTML bewerken, is het gemakkelijk om een ​​bestand te downloaden vanaf uw website.

instructies

1 Bepalen welk type bestand te creëren. U kunt een document converteren naar een PDF (portable document file). Voor een verzameling van voorwerpen, zoals beelden of audio-bestanden, gebruik dan een compressie tool, zodat gebruikers alle items in een klein pakket kunt downloaden.

2 Download een compressie tool, zoals Winzip en een programma om PDF-bestanden, zoals Adobe Distiller te maken, vanuit een download site of website van de fabrikant.

3 Druk op de toets "Ctrl" en links op elk bestand dat u wilt toevoegen aan de gecomprimeerde map. Wanneer alle bestanden zijn geselecteerd, klik met de rechtermuisknop en kies "Send to gecomprimeerde (gezipte) map." Een nieuwe map met de extensie ".zip" zal verschijnen.

4 Open uw PDF Creator software. Klik op "File" en "Open." Selecteer het bestand dat u wilt converteren naar een PDF te openen. Klik op 'Opslaan als PDF "in het menu. Met Adobe Professional, kunt u met de rechtermuisknop op het document en selecteer 'Convert to Adobe PDF. "

5 Upload de PDF-en zip-bestanden naar uw webserver met uw FTP-software. U kunt ze direct aan de hoofdmap of een submap en zet ze daar.

6 Bewerk de webpagina van waaruit de gebruikers de bestanden te downloaden. Zet de "link" tekst op de plaats in het bestand waar u de link naar het bestand te verschijnen. "Folder" is de naam van de map waarin het bestand zich bevindt, "filename" is de naam van het bestand en "link" is het woord te gebruiken als de hyperlink in uw webpagina.

7 Voeg tekst in uw webpagina die gebruikers vertelt wat de bestandsindeling van het downloadbaar bestand is. Zorg voor instructies over hoe om het te openen.

Hints

  • de website van Adobe biedt een abonnementsdienst waarmee u PDF-bestanden maken via hun website.