Hoe kan ik Tether een EEE PC met Sony Mobile

Hoe kan ik Tether een EEE PC met Sony Mobile


Sony is een grote elektronica-bedrijf dat produceert zowat elke denkbare elektronische producten, zoals mobiele telefoons. De meeste Sony mobiele telefoons hebben de mogelijkheid om MP3-muziek af te spelen, beelden vast te leggen en af ​​te spelen mobiele telefoon games. Deze functionaliteit is een verbinding met een computer, zoals een Asus EeePC. Deze computers zijn ontworpen voor maximale draagbaarheid, veel minder dan 10 inch, maar de kleinere omvang niet de mogelijkheid om aan te sluiten op een Sony mobiel apparaat in gevaar brengen.

instructies

1 Open een internetbrowser en ga naar de SonyEricsson.com website. Download de driver voor de Sony mobiele telefoon om de Eee PC naar de tethered apparaat detecteren.

2 Kies "ondersteuning." Selecteer de Sony gsm-toestel. Klik op "Synchronisatie." De beschikbare stuurprogramma wordt weergegeven op het scherm. Klik op de download link naar de driver downloaden op de computer.

3 Dubbelklik op het gedownloade driver om de installatiewizard te openen. Accepteer de eindgebruiker overeenkomst. Volg de aanwijzingen en klik op "Install" om de synchronisatie-driver op de computer te installeren.

4 Steek de USB-kabel aan op de USB-poort op de Sony mobiele telefoon. Sluit het andere uiteinde in een USB-poort op de Eee PC. Momenteel heeft de computer zal het aangeven van een nieuw, verwisselbaar apparaat gedetecteerd. Toegang tot de informatie door te klikken op "Start" en "(My) computer." Kies het pictogram van de verwisselbare apparaat.