Hoe kan ik een Asterisk in MySQL invoegen

Het sterretje karakter is een sleutelwoord gebruikt in MySQL programmering, dus moet u een sterretje in te voegen met behulp van touw notatie als u wilt dat deze wordt weergegeven in de tekst. Dit betekent dat u het sterretje dat u wilt invoegen in de database tabel met apostrof personages omringen. Gebruik de Script Debugger programma om de functie om de tafel informatie in te voegen te creëren.

instructies

1 Klik op de knop "Start" en selecteer "Alle programma's." Klik op "MySQL," en klik op de "Script Debugger" snelkoppeling om de software te openen.

2 Klik op de naam van de database in het belangrijkste Script Debugger-venster en klik vervolgens op de "New Query" knop. Deze knop start de MySQL-editor om de insert verklaring voor uw tabellen te maken.

3 Typ de volgende code om een ​​sterretje in te voegen:

invoegen in klanten (locatie) waarden ( '*')

Dit voorbeeld code voegt het sterretje in het veld "locatie." De tabel wordt gebruikt is "klanten". Vervang het veld en tabel waarden om uw eigen tafel en veldnamen.

4 Klik op de "Run" knop om de query op de MySQL server te draaien. De informatie wordt ingevoegd in de database tafel en een "succes" bericht terug in de Script Debugger programma.