Hoe een converteren After Effects 2 Screensaver

Hoe een converteren After Effects 2 Screensaver


Om de "burn-in" effect gecreëerd door een statisch beeld op het scherm te voorkomen, computers in de jaren tachtig en negentig vereist iets dat zou "redden" van hun schermen. Zwarte schermen werd de screensavers van de jaren voor 1989. 1989 luidde een nieuwe tijd van broodroosters met vleugels en namen die stuiterde rond het scherm. Nu, worden gebruikt voor iets anders dan het opslaan van schermen, de screensaver kan een vorm van expressie. After Effects maakt het iedereen om hun creativiteit los te laten op een scherm en maken het bewegen. Met een beetje hulp, kan elk After Effects animatie een screensaver worden.

instructies

Het creëren van een After Effects ScreenSaver

1 Open After Effects. Een nieuwe samenstelling kunnen eenvoudig schermbeveiliging maken. Ga naar Composition & gt; Nieuwe. Noem deze Composition "Screen Saver". Ga naar de vooraf ingestelde scroll naar beneden en selecteer de "NTSC DV" preset. Druk op "OK".

2 Hoe een converteren After Effects 2 Screensaver

Interessante kleurencombinaties kan helpen om je animatie pop te maken.

Maak een nieuwe laag door te gaan naar Layer & gt; Nieuw & gt; Solid. Noem deze laag "Yellow". Druk op "Maak het Comp Size." Klik op de gekleurde rechthoek onder Kleur. Selecteer geel als het venster Color Picker verschijnt, en druk op de knop "OK". Druk op de "OK" knop in het venster Solid-instellingen. Herhaal dit proces, maar dit keer de naam van de laag "Groen" en selecteer een groene kleur in de kleurkiezer. De "groene" laag moet op de top van de "Yellow" laag binnen de hieronder Timeline zitten.

3 Hoe een converteren After Effects 2 Screensaver

experimenteren altijd met verschillende ontwerpen.

Selecteer de "Groen" Layer. Klik op de Shape Mask scroll naar beneden naast het pictogram Pen Tool. Klik op en kies de Ellipse Tool. Maak een cirkel met Klik + Slepen de aanwijzer op de Layer. Dit moet een groene cirkel bovenop de "gele" laag.

4 Selecteer de "Groen" Layer, en druk op "P" op uw toetsenbord. Klik op het icoon "Time Watch" naast het woord positie. Verplaats de huidige tijd indicator, die wordt aangeduid door een blauwe plaatje met een rode verticale lijn die van het, tot drie seconden. Verplaats de cirkel naar de tegengestelde zijde.

5 Ga naar Bestand & gt; Export & gt; Adobe Flash (SWF). Noem het "ScreenSaver", en druk op "Opslaan"

Laatste stap in het creëren van een Screen Saver

6 Download het gratis programma WG Screensaver Creator 1. Open WG Screensaver Creator 1, en selecteer een taal en druk op "OK."

7 Klik op de "Add Files" knop. Navigeer naar de screensaver SWF-bestand op het bureaublad. Selecteer het SWF-bestandsindeling in het scroll down menu in staat zijn om het bestand te selecteren. Druk op "OK." Klik op de knop "Preview ScreenSaver" kijken naar de animatie in actie op het scherm. Stel zo nodig door te klikken op "Fit to Screen" in het vak Afbeelding of zelfs de achtergrondkleur veranderen als dat nodig is.

8 Druk op de "Create ScreenSaver" knop om de screensaver.

9 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en druk personaliseren om in staat zijn om de screensaver toe te voegen aan uw computer. Klik op "screensaver." Zoek uw screensaver, en selecteer het. Bekijk een voorbeeld van het, druk dan op "OK."

Hints

  • Probeer andere soorten animaties. De hemel is de limiet op dit punt. Veel plezier, en geniet.