Hoe krijg ik Back My Ontruimde Chat Berichten op Facebook?

Hoe krijg ik Back My Ontruimde Chat Berichten op Facebook?


In de Facebook-chat-venster, verschijnt een link "Window Clear" in de rechterbovenhoek. Klikken die verwijzen schrapt de chatberichten van het huidige gesprek. Het sluiten van het chatvenster of afmelden van Facebook wist ook de inhoud van uw laatste gesprek in het chatvenster. Maar je chats worden niet verloren: U kunt al uw chatberichten te krijgen in de "Berichten" pagina, waarop alle gesprekken discussies tussen u en andere gebruikers bevat. Merk op dat uw chat-berichten worden weergegeven in lijn met uw gewone Facebook e-mails en teksten.

instructies

1 Log in om uw persoonlijke Facebook-account. Dit geeft uw nieuws-feed pagina.

2 Klik op de "Berichten" bladwijzer in het navigatiemenu aan de linkerkant tijdens het bekijken van uw News Feed. U kunt ook op het pictogram "Berichten", die een dialoog zeepbel toont, in de linkerbovenhoek van het scherm. Dit geeft uw "Berichten" pagina.

3 Scroll naar beneden in de lijst van berichtenreeksen totdat u de naam van de persoon wiens chat-berichten die u wilt terug te krijgen te zien, klik op die draad. Dit toont alle reguliere berichten, ontruimde chatberichten en teksten met die persoon. Merk op dat de boodschap draden zijn gerangschikt volgens de laatste dag van de communicatie, de nieuwste threads eerst.