Hoe te repareren de taakbalk systeemvak

De Microsoft Windows 7 Notification Area - een deel van de taakbalk die de gebruiker over processen op de computer wordt uitgevoerd informeert - wordt geleverd met een handige manier om de pictogrammen die in het lijkt te herstellen. Als dit systeemvak fouten heeft ontwikkeld, kunt u het systeemvak te herstellen door het resetten van het terug naar de oorspronkelijke standaardconfiguratie met behulp van het Windows Configuratiescherm.

instructies

1 Klik op "Start." In het besturingssysteem Windows 7, de knop "Start" is de ronde bol met het Windows-logo op het in de linkerbenedenhoek van het bureaublad scherm.

2 Klik op 'Configuratiescherm'. Dit icoon is zichtbaar in het menu dat onmiddellijk na het klikken op de knop "Start" verschijnt op het scherm.

3 Klik op "Notification Area Icons." De pictogrammen in het Configuratiescherm zijn alfabetische, dus kijk voor dit icoon en klik er op een bepaald moment.

4 Klik op "Restore Default Icon gedrag" naar de taakbalk systeemvak te herstellen op uw Windows-computer en terugkeren alle bestaande iconen terug naar de oorspronkelijke instellingen.