Hoe om de salarissen in de Quicken Scheid

Een deel van het beheer van uw financiën met de financiële applicatie Quicken, is het invoeren van uw salaris informatie, zodat de software van uw inkomen, alsmede uitgaven kunt bijhouden. Als je twee banen, hoeft u niet aan het inkomen uit je beide banen in te voeren als een salaris in Quicken. De applicatie stelt u in staat om elke salaris in te voeren als een apart salaris, samen met alle relevante informatie, zodat u precies uw inkomen kunt bijhouden.

instructies

1 Lanceer Quicken op uw computer, klik op het tabblad "Planning".

2 Klik op 'View' en selecteer 'Tax Center. "

3 Klik op "belastbaar inkomen YTD," en klik op de "Add Paycheck" knop. Het dialoogvenster Setup venster Paycheck geopend.

4 Selecteer de opties in het venster dat overeen met uw salaris. Selecteer bijvoorbeeld de frequentie dat u uw salaris en uw salaris bedrag ontvangen. Klik op 'Done' als je klaar bent met het invoeren van de relevante informatie.

5 Klik op het tabblad "Planning" weer, klik op "View" en selecteer "Tax Center." Klik op "belastbaar inkomen YTD," en klik op de "Edit Paycheck" knop. Het dialoogvenster Beheer Looncheques geopend. Het venster toont de lijst met salarissen die u hebt ingesteld in Quicken.

6 Klik op de knop "Nieuw" om het dialoogvenster Setup Paycheck venster te openen, selecteer vervolgens de opties voor uw andere salaris. Klik op 'Done' als u klaar bent met het invoeren van de andere salaris.